Aktualno

Tunelu “alibi” u prometnoj studiji

Gradonačelnik je danas vjerujemo došao na svoje. Potrebu gradnje famoznog, i u zadnje vrijeme toliko spominjanog tunela od Pila do Splitskog puta potvrdili su i prometni stručnjaci.

Točnije izrađivaču dubrovačke prometne studije, o kojoj se također govori već godinama. No sada je ista u završnoj fazi koja je predstavljena gradonačelniku i njegovim suradnicima. E, upravo je na prezentaciji, o čemu je javnost izvijestila gradska uprava putem svoje web stranice, rečeno kako je prometna studija potvrdila potrebu za izgradnjom tunela od Splitskog puta do Pila kako bi se adekvatno riješio trenutno najveći prometni problem gužvi oko povijesne jezgre.

Usuglašen je i projekt rekonstrukcije Ilijine Glavice koji će se izvesti dogodine, a u svrhu rasterećenja postojećih ulaza u Grad istaknuto je kako će se razmotriti osposobljavanje istočnog ulaza preko Orsule.
Sad još treba namaknuti barem 50-ak milijuna kuna kako bi se tunel u dužini od svega (kako je na prezentaciji izmjena i dopuna PPU-a i GUP-a rekao Vlahušić) 793 metra i izgradio u roku manjem od godinu dana.

Pročitajte još

U nedjelju i ponedjeljak velika opasnost od toplinskog vala

Dulist

Na Elafitima ne pomaže Hitna s kopna, već obiteljski liječnik s otoka

Maria Prkut

JOŠ JEDAN IZDAVAČKI POTHVAT DULISTA Željan Konsuo u novoj knjizi otkriva nepoznate detalje i intrige dubrovačkog nogometa

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija