DuList IN

‘TO JE NEPRIMJERENO’ Jeleni Perčin zamjeraju što je ovo dopustila maloljetnoj kćeri

jelena percin 1

-Društvo dolazi kod mene doma, ona ima dečka i dečko dođe kod mene doma – rekla je glumica dubrovačkih korijena Jelena Perčin (43) gostujući u podcastu ‘Mame kod Lane’. Razgovarala je s kolegicom Lanom Gojak Bajt (40) o svojoj djeci, razvodu kroz koji prolazi s Momčilom Otaševićem, s kojim je dobila sina Jakšu i kćer Mašu.

Iz prvog braka s poduzetnikom Kristijanom Babićem Jelena ima 14-godišnju kćer Lotu. Upravo o njoj je pričala u isječku u podcastu koji je užario društvene mreže. Mnogi joj prigovaraju da nije primjereno to što dopušta kćeri da kući dovodi dečka.

-I znam da mi znaju reći moje frendice ‘Pa kako ti to?!’, a meni je puno zdravije da ona ima tu slobodu da mi dođe da me upozna sa svojim dečkom, da su kod nas doma nego da se u nekom parku na zimi ili da su u nekim kafićima koji su meni puno neprimjereniji za njenu dob s 14 godina jer je tamo izložena i alkoholu, duhanu i svemu – komentirala je Jelena.

O svemu se oglasila i glumica Lana, u čijem podcastu je Jelena gostovala pa priznala da je i ona imala dečka s 14 godina i da joj je ta veza puno pomogla u načinu razmišljanja, s dečkom nije radila nikakve nepodobne stvari, već je imala najboljeg prijatelja s kojim je mogla razgovarati o svemu, a on joj je pružio puno ljubavi i pažnje.

Jelena je dodala i kako joj ne bi bilo lijepo da njezina Lota misli kako nešto mora skrivati od majke, piše Story.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist

[FOTO] PLESNI STUDIO LAZARETI Sjajni rezultati na natjecanju u Mostaru!

Dulist