Politika

“To je igrokaz za Androvu Kukuriku koaliciju”

Smatram tu priču deplasiranom jer je već 4 i pol godine s ugovora skinuta oznaka tajnosti – rekla je na prvu Dubravka Šuica.

Bivšu dubrovačku gradonačelnicu zatražili smo za komentar današnjeg otkrića'gradske uprave kako je oznaku tajnosti na ugovore o garaži stavila samoinicijativno njena bivša uprava, te je samoinicijativno i skinula 2007., dok je Midia samo štitila svoje intelektualno valsništvo.

– Mi smo zbog birokratskih razloga na ugovore stavili oznaku tajnosti, no shvatili smo da je suvišna ili ako će nekome biti drago reći ću i pogrešna, te smo rješenjem od 15. lipnja 2007. godine oznaku tajnosti skinuli na sjednici Poglavarstva – rekla je Šuica, prisjetivši se i kako je u predizbornoj kampanji današnjem gradonačelniku na sučeljavanju u Kinu Sloboda osobno donijela i predala ugovor.

– Preporučujem gradskoj upravi da konačno počne postupati po odredbama tog ugovora. Vrijeme je da nešto počnu i raditi. Smatram nepristojnim da nakon 3 godine mandata još govore o prethodnoj vlasti – kritizirala je Šuica.

Na pitanje zašto nije prekinula famu koja se u javnosti stvorila o tajnim ugovorima i nakon što je oznaka tajnosti skinuta, rekla je decidirano kako je to učinila 15. lipnja 2007. godine kada je na sjednici Poglavarstva, pred medijima rješenje i doneseno.

– Doći ćemo na sjednicu Gradskog vijeća poslije 4. prosinca jer je u ovom trenutku tematska sjednica igrokaz u svrhu Androve Kukuriku koalicije – rekla je Dubravka Šuica na pitanje hoće li njeni vijećnici sudjelovati na sjednici 12. studenog.
 

Pročitajte još

VLAHUŠIĆ O PROMETNOM REŽIMU OKO GRADA ‘Kažnjavamo građane, a turisti nam besplatno dolaze na Pile!’

Dulist

Maro Kristić poziva sve u tijelima Dubrovačkog saveza športova na podnošenje ostavki!

Dulist

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija