Politika

“To je igrokaz za Androvu Kukuriku koaliciju”

suica tiskovna724902

Smatram tu priču deplasiranom jer je već 4 i pol godine s ugovora skinuta oznaka tajnosti – rekla je na prvu Dubravka Šuica.

Bivšu dubrovačku gradonačelnicu zatražili smo za komentar današnjeg otkrića'gradske uprave kako je oznaku tajnosti na ugovore o garaži stavila samoinicijativno njena bivša uprava, te je samoinicijativno i skinula 2007., dok je Midia samo štitila svoje intelektualno valsništvo.

– Mi smo zbog birokratskih razloga na ugovore stavili oznaku tajnosti, no shvatili smo da je suvišna ili ako će nekome biti drago reći ću i pogrešna, te smo rješenjem od 15. lipnja 2007. godine oznaku tajnosti skinuli na sjednici Poglavarstva – rekla je Šuica, prisjetivši se i kako je u predizbornoj kampanji današnjem gradonačelniku na sučeljavanju u Kinu Sloboda osobno donijela i predala ugovor.

– Preporučujem gradskoj upravi da konačno počne postupati po odredbama tog ugovora. Vrijeme je da nešto počnu i raditi. Smatram nepristojnim da nakon 3 godine mandata još govore o prethodnoj vlasti – kritizirala je Šuica.

Na pitanje zašto nije prekinula famu koja se u javnosti stvorila o tajnim ugovorima i nakon što je oznaka tajnosti skinuta, rekla je decidirano kako je to učinila 15. lipnja 2007. godine kada je na sjednici Poglavarstva, pred medijima rješenje i doneseno.

– Doći ćemo na sjednicu Gradskog vijeća poslije 4. prosinca jer je u ovom trenutku tematska sjednica igrokaz u svrhu Androve Kukuriku koalicije – rekla je Dubravka Šuica na pitanje hoće li njeni vijećnici sudjelovati na sjednici 12. studenog.
 

Pročitajte još

Gradsko vijeće zbog 176 točaka u dva dana! Ponavlja se dio natječaja za dozvole na pomorskom dobru

Dulist

ANDRO VLAHUŠIĆ Prometne gužve ne rješavaju stupićima na Pilama, nego semafori na Ilijinoj glavici

Dulist

HDZ ZADOVOLJAN Pezo, Franković i Dobroslavić zahvalili su se biračima nakon izbora za Europski parlament

Dulist