Politika

Tko se “smjestio” u koji odbor

Hrvatski sabor ove je srijede popunio gotovo sve parlamentarne odbore.

Ostali, manji broj nepopunjenih radnih tijela Sabora popunit će se nakon dodatnih konzultacija. Kako s juga Hrvatske u saborskim foteljama sjede četiri zastupnika – SDP-ovci Tatjana Šimac Bonačić i Mladen marelić, te HDZ-ovci Branko Bačić i Frano Matušić, provjerili smo u kojim su oni saborskim odborima te na kojim funkcijama.

Tatjana Šimac Bonačić imenovana je u tri odbora, u dva je članica (Odbor za Hrvatske izvan RH, te Odbro za zdravstvo i socijalnu skrb), dok je u Odboru za obitelj, mladež i spor potpredsjendica.
Njen stranački kolega Mladen Marelić 'smjestio' se u dva odbora kao član. Riječ je o Odboru za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoje, te o Odboru za pomorstvo, promet i veze.

Tamo pravi društvo Korčulaninu Branku Bačiću, koji je zauzeo i člansku poziciju u Odboru za prostorno uređenje i graditeljstvo, dok je predsjednik u Odboru za zaštitu okoliša.
Frano Matušić potpredsjednik je Odbora za Vanjsku politiku, a kao član ušao je i u odbore za europske integracije, te za informiranje, informatizaciju i medije.

Pročitajte još

Maro Kristić poziva sve u tijelima Dubrovačkog saveza športova na podnošenje ostavki!

Dulist

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

FRANKOVIĆ SRĐEVCIMA ‘Vaši su ljudi uhvaćeni s rukama u tegli meda. Maknite ih!’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija