Politika

“Nije istina da Andrea nije željela u Vijeće”

"Nije istina da Andrea nije željela u Vijeće"

Dr. Ante Marković nazvao me da se ispriča jer neće moći preuzeti mjesto vijećnika u Gradskom vijeću jer će mu rehabilitacija trajati nešto duže.

On se stvarno htio aktivirati u Gradskom vijeću i pomoći svojim iskustvom. A Andrea Novaković je prihvatila ući umjesto njega. To je samo dokaz koliko je odgovoran, bio i ostao – istaknula je za duList predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti komentirajući ulazak SDP-ove Andreje Novaković u dubrovačko Gradsko vijeće umjesto dr. Ante Markovića koji je u nezgodi slomio oba dvije ruke..

Također je opovrgnula špekulacije da Andrea Novaković nije željela preuzeti mjesto vijećnice, dodavši:

-Nije istina da nije željela ući u vijeće. U pozadina je sasvim druga priča. Naime, Andrea, zbog prirode svoga posla, često putuje, te je tražila da se, sve dok to ne bude trebalo, ne aktivira. Ali kad je situacija ovakva, naravno da se odlučila angažirati. Nikad nisam rekla da se ona ne želi uključiti u rad Gradskog vijeća, ne znam odakle nekima to – kratka je bila Olga Muratti. Također je istaknula kako će se slijedeća sjednica Gradskog vijeća vjerojatno održati u subotu 28. siječnja, u jutarnjim satima. 

Pročitajte još

[IZBORNI PODCAST] Mato Franković: Europski tužitelji su izuzeli dokumentaciju! U Zračnoj luci se dogodila eklatantna pljačka! Tko je bio kapo!?

Barbara Đurasović

[IZBORI 2024.] RIKI MILUN, KANDIDAT DOMOVINSKOG POKRETA ‘Građani prvi put imaju za koga glasati’

Dulist

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Dulist