Politika

“Nije istina da Andrea nije željela u Vijeće”

Dr. Ante Marković nazvao me da se ispriča jer neće moći preuzeti mjesto vijećnika u Gradskom vijeću jer će mu rehabilitacija trajati nešto duže.

On se stvarno htio aktivirati u Gradskom vijeću i pomoći svojim iskustvom. A Andrea Novaković je prihvatila ući umjesto njega. To je samo dokaz koliko je odgovoran, bio i ostao – istaknula je za duList predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti komentirajući ulazak SDP-ove Andreje Novaković u dubrovačko Gradsko vijeće umjesto dr. Ante Markovića koji je u nezgodi slomio oba dvije ruke..

Također je opovrgnula špekulacije da Andrea Novaković nije željela preuzeti mjesto vijećnice, dodavši:

-Nije istina da nije željela ući u vijeće. U pozadina je sasvim druga priča. Naime, Andrea, zbog prirode svoga posla, često putuje, te je tražila da se, sve dok to ne bude trebalo, ne aktivira. Ali kad je situacija ovakva, naravno da se odlučila angažirati. Nikad nisam rekla da se ona ne želi uključiti u rad Gradskog vijeća, ne znam odakle nekima to – kratka je bila Olga Muratti. Također je istaknula kako će se slijedeća sjednica Gradskog vijeća vjerojatno održati u subotu 28. siječnja, u jutarnjim satima. 

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija