Aktualno

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži idući utorak, 31. svibnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam sati ujutro do jedan sat popodne za sljedeće ulice: Prijevor donji, Put Prijevora, i Dračevo selo.

Zbog neophodnih radova na SN mreži taj utorak i iduću srijedu, 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati za naselja Luka i Duba Stonska.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Rožat, takođe u utorak, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za sljedeće ulice: Rožat gornji, Rožat donji i Na rivi do kbr. 18.

Zbog neophodnih radova u trafostanici 10/0,4 kV Kozarica dana 31. svibnja ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8.30 do 13 sati  za naselje Kozarica.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Lozica, u srijedu 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za mjesto Lozica.

Pročitajte još

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist

GOSTOVANJE U HERCEG NOVOM ‘Vidi kako Lokrum pere zube’ pred crnogorskom publikom

Ivana Mijić Vulinović

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist