Aktualno

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži idući utorak, 31. svibnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam sati ujutro do jedan sat popodne za sljedeće ulice: Prijevor donji, Put Prijevora, i Dračevo selo.

Zbog neophodnih radova na SN mreži taj utorak i iduću srijedu, 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati za naselja Luka i Duba Stonska.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Rožat, takođe u utorak, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za sljedeće ulice: Rožat gornji, Rožat donji i Na rivi do kbr. 18.

Zbog neophodnih radova u trafostanici 10/0,4 kV Kozarica dana 31. svibnja ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8.30 do 13 sati  za naselje Kozarica.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Lozica, u srijedu 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za mjesto Lozica.

Pročitajte još

Caritas na novoj/staroj lokaciji u Solitudu od 1. kolovoza

Dulist

S polica trgovina povučeni čips i limun!

Dulist

ISTRAŽILI SMO Koliko gradske tvrtke troše goriva na službene automobile?

Mia Njavro Banić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija