Aktualno

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži idući utorak, 31. svibnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam sati ujutro do jedan sat popodne za sljedeće ulice: Prijevor donji, Put Prijevora, i Dračevo selo.

Zbog neophodnih radova na SN mreži taj utorak i iduću srijedu, 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8 do 14 sati za naselja Luka i Duba Stonska.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Rožat, takođe u utorak, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za sljedeće ulice: Rožat gornji, Rožat donji i Na rivi do kbr. 18.

Zbog neophodnih radova u trafostanici 10/0,4 kV Kozarica dana 31. svibnja ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od 8.30 do 13 sati  za naselje Kozarica.

Zbog neophodnih radova trafostanici 10/0,4 kV Lozica, u srijedu 1. lipnja, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 do podne za mjesto Lozica.

Pročitajte još

MJEŠTANI I DALJE NEGODUJU Postira se vraća na jesen. Kako preživjeti ljeto s Dorom?

Dulist

RIJEŠENO PITANJE PRISTUPNE CESTE S HEBRANGOVE Kraj Karingtonke niče kompleks s 300 stanova?

Dulist

Proizvodi za samotamnjenje su izvrsni, no treba ih znati nanijeti: Evo najčešćih pogrešaka i kako ih ispraviti

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija