Županija

Tko je bez struje idući ponedjeljak, utorak i srijedu?

Tko je bez struje idući ponedjeljak, utorak i srijedu?

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži idućeg ponedjeljka, 25. travnja – osim u slučaju odgode radi više sile – bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od osam i pol ujutro do 15 sati za ulice Srebrenska, k.br. 9 i 11 i Brdasta, k.br. 6-12.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži na predjelu Cavtata, isti dan – osim u slučaju odgode radi više sile – bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od osam ujutro do 13 sati u Supilovoj ulici.

Utorak, 26. travnja
Zbog planiranih radova na elektroenergetskom postrojenju – osim u slučaju odgode radi više sile – bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od osam i 30 ujutro do podne za sljedeće ulice: Bartola Kašića k.br. 6, 8 i 10 i Od Izvora k.br. 53, 55 i 57.

Isti dan, zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži, osim u slučaju odgode radi više sile bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od sedam ujutro do sedam uvečer na adresi Od Batale, k.br. 15.

Zbog planiranih radova na niskonaponskoj mreži Lopuda – osim u slučaju odgode radi više sile – bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od devet ujutro do 14 szati a sljedeće ulice: Obala I. Kuljevana, Od Polja, Ul. Skalini te Ul. Od Šunja.

Srijeda, 27. travnja
Zbog neophodnih radova na elektroenergetskom postrojenju – osim u slučaju odgode radi više sile – bit će obustavljena isporuka električne energije u vremenu od osam i 30 ujutro do 16 sati u naseljima Pobrežje, Knezovi, Petrovo Selo, Barutana, Osojnik.

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist