Aktualno

Tjedan karijera u Hilton Imperialu

Od danas se u Hilton Imperialu održava “Careers@HiltonLive” – tjedan karijera koji se istodobno odvija u svim hotelima Hilton Worldwide grupacije. Program će trajati do petka.

Hilton Imperial poziva Dubrovčane da se uključe u promotivne aktivnosti povodom tjedna karijera u hotelijerstvu. „Careers@HiltonLive“ događanje posvećeno je razvoju karijera i poslovnih mogućnosti. Riječ je o inicijativi koja pruža širi uvid i saznanja svim zainteresiranim za ostvarenje karijere u hotelskoj industriji, a onima s jasno iskazanim interesom pružit će se mogućnost uvida u poslovanje pristupom iza kulisa jednog hotela.
 
Ovom prigodom Hilton Imperial Dubrovnik pozvao je sve brojne ustanove, organizacije i osobe, bez obzira na godine, znanje i iskustvo da se uključe u ovu jedinstvenu priliku i otkriju mogućnosti koje nudi grupacija Hilton. Kroz razgovore s djelatnicima u hotelijerstvu i brojna događanja u suradnji sa obrazovnim ustanovama svih uzrasta i Zavodom za zapošljavanje, sudionici će imati prilike sudjelovati u praktičnim zadacima i drugim aktivnostima, te uživo uvidjeti prednosti rada u internacionalnom lancu hotela.
 
Otvaranjem novih hotela i širenjem svojih kapaciteta grupacija Hilton Worldwide nedavno je najavila otvaranje 8,500 novih radnih mjesta u cijeloj europskoj regiji, te očuvanje postojećih 2500 radnih mjesta ulaskom postojećih hotelskih kuća pod okrilje ove rastuće grupacije. Cilj ovakvih događanja poput „Careers@HiltonLive“ je izgradnja svijesti o karijerama u hotelskoj industriji i zapošljavanje uz brigu o talentiranim potencijalnim zaposlenicima.
 
– Careers@HiltonLive predstavlja jedinstvenu mogućnost za svakog pojedinca zainteresiranog za karijeru u hotelijerstvu da se susretne s našim hotelskim timovima i kroz razgovor i praktične primjere vidi i dozna brojne mogućnosti koje nudi ova grupacija. U ovom trenutku sve pojedince koji se pridruže grupaciji Hilton Worldwide očekuje izuzetno zanimljivo razdoblje obilježeno konstantnim rastom, te brojnim mogućnostima i opcijama napretka u karijeri – izjavio je Didier Martin, regionalni direktor grupacije Hilton Worldwide za istočnu Europu.

Sve one aktivne na socijalnim mrežama pozivamo da nam se pridruže u petak 20. travnja 2012. od 14:30 do 15:30 sati na Facebook-u www.facebook.com/hiltoncareers, gdje ćemo uživo komentirati i raspravljati o poslovnim mogućnostima i karijerama. 

 

Pročitajte još

NIKOLA I IVAN SRŠEN LOPUĐANINU SPASILI ŽIVOT ‘Reanimirali smo ga sat vremena, mislio sam da je gotovo, a onda je srce počelo kucati…’

Dulist

IVAN KOMUŠANAC Vaša županija izvrsno prati trendove u obnovljivim izvorima energije, a prava priča se tek ima pokrenuti

Mia Njavro Banić

NEMA OZLIJEĐENIH Vatrogasci pilaju granu koja je pala na balkon hotelskih soba

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija