Aktualno

Tjedan karijera u Hilton Imperialu

Tjedan karijera u Hilton Imperialu

Od danas se u Hilton Imperialu održava “Careers@HiltonLive” – tjedan karijera koji se istodobno odvija u svim hotelima Hilton Worldwide grupacije. Program će trajati do petka.

Hilton Imperial poziva Dubrovčane da se uključe u promotivne aktivnosti povodom tjedna karijera u hotelijerstvu. „Careers@HiltonLive“ događanje posvećeno je razvoju karijera i poslovnih mogućnosti. Riječ je o inicijativi koja pruža širi uvid i saznanja svim zainteresiranim za ostvarenje karijere u hotelskoj industriji, a onima s jasno iskazanim interesom pružit će se mogućnost uvida u poslovanje pristupom iza kulisa jednog hotela.
 
Ovom prigodom Hilton Imperial Dubrovnik pozvao je sve brojne ustanove, organizacije i osobe, bez obzira na godine, znanje i iskustvo da se uključe u ovu jedinstvenu priliku i otkriju mogućnosti koje nudi grupacija Hilton. Kroz razgovore s djelatnicima u hotelijerstvu i brojna događanja u suradnji sa obrazovnim ustanovama svih uzrasta i Zavodom za zapošljavanje, sudionici će imati prilike sudjelovati u praktičnim zadacima i drugim aktivnostima, te uživo uvidjeti prednosti rada u internacionalnom lancu hotela.
 
Otvaranjem novih hotela i širenjem svojih kapaciteta grupacija Hilton Worldwide nedavno je najavila otvaranje 8,500 novih radnih mjesta u cijeloj europskoj regiji, te očuvanje postojećih 2500 radnih mjesta ulaskom postojećih hotelskih kuća pod okrilje ove rastuće grupacije. Cilj ovakvih događanja poput „Careers@HiltonLive“ je izgradnja svijesti o karijerama u hotelskoj industriji i zapošljavanje uz brigu o talentiranim potencijalnim zaposlenicima.
 
– Careers@HiltonLive predstavlja jedinstvenu mogućnost za svakog pojedinca zainteresiranog za karijeru u hotelijerstvu da se susretne s našim hotelskim timovima i kroz razgovor i praktične primjere vidi i dozna brojne mogućnosti koje nudi ova grupacija. U ovom trenutku sve pojedince koji se pridruže grupaciji Hilton Worldwide očekuje izuzetno zanimljivo razdoblje obilježeno konstantnim rastom, te brojnim mogućnostima i opcijama napretka u karijeri – izjavio je Didier Martin, regionalni direktor grupacije Hilton Worldwide za istočnu Europu.

Sve one aktivne na socijalnim mrežama pozivamo da nam se pridruže u petak 20. travnja 2012. od 14:30 do 15:30 sati na Facebook-u www.facebook.com/hiltoncareers, gdje ćemo uživo komentirati i raspravljati o poslovnim mogućnostima i karijerama. 

 

Pročitajte još

VODOVOD STANOVNICIMA MOKOŠICE Podnesite zahtjeve za priključenje na mrežu odvodnje

Dulist

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist