DuList IN

‘TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU’ Valamar i ove godine pomaže potrebitoj djeci

'TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU' Valamar i ove godine pomaže potrebitoj djeci
2009 Mini Club Maro 1

Valamar Riviera raspisuje natječaj ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’, kojim će dodijeliti donacije za potporu projektima usmjerenima na rad s djecom.

Osiguravanjem besplatnog boravka na moru u jednom od svojih hotela, ljetovališta ili kampova, Valamar Riviera i ove godine pomaže djeci bez odgovarajuće obiteljske skrbi, iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka te djeci s posebnim potrebama. Valamar Riviera dodijelit će ukupno tisuću besplatnih noćenja s uključenom uslugom polupansiona ili pansiona u nekom od svojih 30 hotela i ljetovališta te 15 kampoving ljetovališta.

Kod pristiglih prijava razmatrat će se kvaliteta projekta rada s djecom koji se provodi u 2018. godini, značenje predloženog projekta za pomoć određenoj skupini djece u društvu, dosadašnji rad i rezultati na području djelovanja te adekvatna interna organizacijska struktura sudionika. Posebnu prednost imat će djeca koja još nikada nisu imala priliku ljetovati na moru.

U okviru projekta Tisuću dana na Jadranskom moru dodijelit će se tisuću besplatnih noćenja u Valamarovim hotelima, ljetovalištima ili kampovima. Sudionici natječaja mogu biti isključivo institucije, škole i registrirane udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Prijave se moraju odnositi na projekte ili program rada za 2018. godinu, a koji se odnose na podupiranje rada s djecom bez odgovarajuće skrbi, i/ili iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, i/ili s određenim zdravstvenim poteškoćama kojima bi boravak na moru koristio u smislu liječenja ili oporavka, i/ili djecom s posebnim potrebama. Periodi boravka djece na moru odnose se na svibanj, lipanj, rujan i listopad 2018. godine ovisno o raspoloživim terminima u objektima Valamar Rivijere, u mogućem jednokratnom trajanju od minimalno tri do maksimalno pet dana s uključenom uslugom polupansiona ili punog pansiona.

Više informacija saznajte ovdje.

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist