Grad

Sutra se prikuplja hrana za više od 500 osoba u potrebi, evo gdje

U okviru projekta Humanitarni paket za Dalmaciju, Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik provesti će, u petak 20. kolovoza 2021. godine od 8 do 12 sati, donacijsku kampanju čiji je cilj podizanje svijesti građana o važnosti doniranja hrane. Kampanja će se održati u trgovačkim centrima Pemo Centar, Konzum-Gruž i Tommy-Lapad gdje će se dijeliti promotivni letci te prikupljali nekvarljivi prehrambeni proizvodi za najpotrebitije.

Na području djelovanja dubrovačkog Crvenog križa trenutno je više od 500 osoba u potrebi.

Projekt Humanitarni paket za Dalmaciju provodi se od svibnja 2021. godine, a cilj provedbe je ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije sklopu Operativnog programa za hranu i osnovnu materijalnu pomoć za razdoblje 2014.-2020. iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije.

Pročitajte još

TUŽNA VIJEST Napustio nas je gospar Davor Gjivo Gjivoje

Dulist

‘U 2021. SMO UŠLI PUNI NADE…’ Dubrovački turistički stručnjaci o sezoni za nama

Iva Dedo

U novu godinu zakoračili smo s 2.545 nezaposlenih

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija