DuList IN

Supruga Marina Čilića, predivna Dubrovkinja otkrila kakav je tenisač kao roditelj

cilic

Kristina Milković Čilić (29), supruga tenisača Marina Čilića s kojim je zajedno od svoje 19. godine, navikla je da se iz mjeseca u mjesec sele iz grada u grad ovisno o turnirima koje njezin suprug igra, piše Večernji list. Ona i njihovi sinovi Baldo i Vito uvijek ga prate, a kada je Marin slobodan baza im je Monte Carlo ili Zagreb.

– Na putovanjima mlađi sin Vito spava sa mnom u sobi, a stariji s Marinom i tako se selimo iz države u državu, iz hotela u hotel. Još nemamo viziju gdje ćemo živjeti kada Marin završi karijeru, važno je samo da smo na okupu. Marin je jako angažiran oko djece, radi sve što i ja. Uživam dok ga gledam s djecom, kako se igra i razgovara s njima. Jako sam ponosna na njega, zaista se trudi biti najbolji tata, znam da mu nije lako. U pauzama od treninga čita literaturu o roditeljstvu. Kako među Baldom i Vitom nije velika razlika, sve vole raditi skupa, a kada se ujutro probude, obvezno se prvo zagrle i poljube – rekla je Kristina za Gloriju.

U srpnju je Kristina bila dosta angažirana oko trećeg izdanje humanitarno-sportskog projekta Gem Set Hrvatska u organizaciji Zaklade Marin Čilić koje se održao u Zadru 16. i 17. srpnja. Svog supruga je upoznala dok je u Zagrebu studirala psihologiju na Filozofskom fakultetu i politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Svoju ljubav su okrunili brakom 2018. uupravo u Dubrovniku.

– Dosta je teško, tenis je dosta specifičan sport jer njihova sezona traje jako dugo, u biti cijelu godinu, imaju odmor tek krajem godine kojeg opet koriste uglavnom za pripreme, ali opet je druga specifičnost i teškoća kad imate obitelj. On nastupa u cijelom svijetu, nema neku bazu nego je praktički po cijelom svijetu. Ja sam sretna što su prošle godine djeca bila zdrava i dobro tako da smo s njim dosta putovali, njemu je lakše kad smo uz njega na turnirima, a nama je dobro da malo promijenimo okruženje. Nije lako, ali treba izvući najbolje iz toga, sreća u nesreći je da ta karijera ne traje toliko dugo pa se za sve ima vremena – rekla je Kristina za Story. Prvog sina Baldu dobili su u veljači 2020. godine, a u rujnu 2021. Kristina je rodila i drugog sina Vitu.

Foto: Arhiva

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist