Zanimljivosti

Sudjelujte u ronilačko ekološkoj akciji ‘Eko Pelješki most 2022.’

Ekološko-roniteljski klub Leut iz Blaca u subotu, 30. srpnja organizira ronilačko ekološku akciju ‘Eko Pelješki most 2022.’ Eko akcija će se održati u uvali Brijesta i otočiću Kokošar.

Program eko akcije:
9 sati – okupljanje sudionika u kafiću Vidikovac (na ulasku u Komarnu)
9.30 sati – prelazak mosta “Pelješac”
10 sati – sastanak s voditeljima ronjenja
10.30 sati – eko akcija
13 sati – ručak za sudionike akcije

Iz ERK Leut Blace pozivaju sve zainteresirane ronilačke klubove i licencirane ronioce da se pridruže eko akciji. Kako je službeno puštanje u promet Pelješkog mosta 26. srpnja uz prijave sudionika za eko akciju je potrebno priložiti i registracijske brojeve automobila koji će prelaziti most. Prijava sudionika je do 13. srpnja. Od sudionika se očekuje da su licencirani ronioci, upoznati s rizicima rekreacijskog ronjenja te da su dobrog zdravstvenog stanja. Svi sudjeluju na vlastitu odgovornost. Organizator ne preuzima odgovornost glede bilo kakve zadobivene povrede, niti uništenja ili otuđenja osobne imovine.

Kontakt za informacije: e-mail: erk.leut.blace@gmail.com

Eko Pelješki most 2022. se organizira pod pokroviteljstvom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske.

Pročitajte još

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Kad je osmijeh tu, dosta je i običan kolut

Zvonimir Pandža

[SVE VEĆI TREND U SVIJETU] Znate li što je plogging?

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Tijekom istraživanja izvorišta Omble pronađena čovječja ribica!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija