Zanimljivosti

Sudjelujte na radionicama za mlade Europskog doma Dubrovnik!

Informacijski centar Europe Direct

Europski dom Dubrovnik održava radionicu za mlade s područja grada Dubrovnika koju vodi Hrvoje Kovač, mladeški aktivist i zagovaratelj donošenja i provođenja javnih politika za mlade i širu društvenu zajednicu iz Lepoglave.

Cilj radionice je potaknuti aktivno sudjelovanje mladih kroz umrežavanje i suradnju članova postojećeg županijskog savjeta mladih, potencijalnih članova gradskog savjeta mladih i aktivista udruga mladih i za mlade iz Dubrovnika. Radionica se održava u zgradi Fine na 2. katu (Vukovarska 2).

S obzirom da bi Grad Dubrovnik uskoro trebao raspisati javni poziv za predlaganje članova gradskog savjeta mladih, radionica je  prigoda za upoznavanje s mogućnostima uključivanja mladih u lokalnu zajednicu putem savjeta mladih, a sudionici će se upoznati i s aktivnostima Savjeta mladih Dubrovačko-neretvanske županije od konstituiranja u travnju 2013. do danas.

Radionica se održava uz potporu Grada Dubrovnika, a dio je projekta “Poticanje aktivnog sudjelovanja i umrežavanja mladih Dubrovačko-neretvanske županije” koji Europski dom Dubrovnik provodi uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih i u partnerstvu s Dubrovačko-neretvanskom županijom.

Pročitajte još

ŠTO RADITI U SLUČAJU PUKNUĆA GUME U VOŽNJI? Odmjereno kočiti i ne raditi nagle pokrete

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1947. Rođena književnica Tereza Buconić Gović

Dulist

NA ŠIPANU Treća međunarodna radionica o očuvanju kulturne i prirodne baštine

Dulist