Zanimljivosti

FOTO Valentinovo na animatorski način

SKHM Dubrovnik

Zabavna večer na Valentinovo za mlade Dubrovačke biskupije, posebno za volontere Susreta hrvatske katoličke mladeži, održana je u petak 14. veljače pod nazivom ‘Valentinovo na animatorski način’ u dvorani pape Ivana Pavla II. u Dubrovniku, a okupila je velik broj mladih željnih dobre i kvalitetne zabave.

Posebno zanimljivo bilo je uz ‘Karaoke Battle’ u kojoj su mladi imali mogućnost pokazati svoj glazbeni talent, te su to uglavnom veoma uspješno i učinili, iako ništa manje zanimljivi nisu bili niti oni koji nemaju baš najbolje šanse za uspješnu pjevačku karijeru.

Svojim talentom ipak su se iskazali Mihaela Sušić uz pjesmu ‘Zastave’ osvojivši treće mjesto, Tereza Musladin i Ana Šimunović u duetu pjesmom ‘Da je slađe zaspati’ na drugom mjestu, dok je pobjedu odnio muški duet Antonio Grkeš i Marko Vukić koji bi svojom izvedbom ‘Marine’ mogli konkurirati i samom ‘Prljavom kazalištu’.

U pauzama između glazbenih točaka održala se tombola u kojoj su mladi imali mogućnost osvojiti i vrijedne i zanimljive nagrade, koje samo animatori mogu osmisliti, kao što je npr. večera u društvu animatora.

Za one mlade koji još nisu pronašli svoju bolju, ljepšu i zanimljiviju polovicu bila je organizirana i zabavna igra pod nazivom ‘Srcolovka’ u kojoj bi sudionik ili sudionica imali pitanja za tri kandidatice ili kandidata s druge strane paravana, te bez znanja tko se iza krije, samo na temelju dobivenih odgovara, birao svoga partnera ili partnericu, a kao nagradu dobili su priliku za spoj uz dvije kino ulaznice s osobom koju su izabrali.

Na kraju ove zabave koja je potrajala do ranih sati održan je i koncert grupe ‘Urbi et Orbi’ poznate po svom hitu himne volontera SHKM-a ‘Na slobodu pozvani’, koja je već prije oduševila čitavu Sportsku dvoranu na adventskoj duhovnoj prije nekoliko mjeseci.

Ovim programom animatori Dubrovačke biskupije pokazali su da su spremni i sposobni organizirati velike i zanimljive događaje za svoje vršnjake.

Također, obogatili su ponudu zabave za mlade grada Dubrovnika i okolice, jer ovako dobar i kvalitetan tip zabave je nešto što je mladima potrebno, a svojim odazivom u velikom broju oni su to i potvrdili, iskazavši nadu da je ovo tek jedan u nizu ovakvih događaja.

 

Tekst i foto: SKHM Dubrovnik

Pročitajte još

‘PUTEVIMA BOKELJSKIH HRVATA’ Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije

Dulist

POSJET DEŠI Učenicima predstavljena bogata tradicionalna kulinarska baština

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1817. Rođen preporoditelj, liječnik Ivan August Kaznačić

Dulist