Aktualno

STOLJEĆE SJEĆANJA Sto godina nogometa u Gradu kroz 130 fotografija

STOLJEĆE SJEĆANJA Sto godina nogometa u Gradu kroz 130 fotografija

Današnji dan odaje počast nogometašima svih generacija, od najmlađih do onih najstarijih koje možemo vidjeti na ovim fotografijama, kao i njihovim obiteljima jer kao i svaki sport nogomet je uvijek tražio puno odricanja – rekla je zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić pri otvorenju izložbe fotografija o stoljeću nogometa u Dubrovniku za obljetnicu 100 godina postojanja kluba GOŠK Dubrovnik 1919. u nedjelju u Galeriji Dulčić Masle Pulitika.

Autor postava izložbe je scenograf Marin Gozze i radi se o 130 fotografija, koje ipak ne obuhvaćaju svih 100 godina kluba, ali predstavljaju razne važne trenutke i sjećanja na povijest nogometa u Dubrovniku.

Izložbu je službeno otvorila zamjenica Tepšić, a pri otvorenju podršci grada Dubrovnika zahvalio se i predsjednik kluba GOŠK Dubrovnik 1919. Ile Topuzović.

Izložba je dio šireg programa za 100. rođendan GOŠK-a, a pod pokroviteljstvom je grada Dubrovnika, u organizaciji Županijskog nogometnog saveza i kluba GOŠK Dubrovnik 1919. Izložba će ostati otvorena do 17. studenog.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist