Politika

Gradska tvrtka duguje državi 100 tisuća kuna!

Izjava direktora UTD Raguse, tvrtke koja ima samo jednog zaposlenika – direktora, kako je tvrtka prošlu godinu završila s dobiti razljutila je Pera Vićana.

– Vi ne radite ništa. O kakvoj dobiti govorite? Ovo je jedino društvo u kojem u tri godine nismo ništa napravili, i tu preuzimam i svoj dio odgovornosti. Koliko ste u ovom trenutku dužni PDV-a? Ne plaćate temeljne obveze državi. Vaše mjere koje predlažete su iluzije.

Imate samo jednog zaposlenog, a to si ti (Neven Stjepović, op. a.) s prevelikom prosječnom plaćom. Neka Grad po pravu prvenstva kupi nekretnine, a vas neka se zbrine u jednoj gradskoj tvrtki da počnete nešto raditi. Sad sam u dilemi, što imam prihvatiti? – govorio je direktoru Stjepoviću Pero Vićan.

No, gradonačelnik se ne slaže sa svojim koalicijskim partnerom. Grad, rekao je kategorično, ne želi ostati bez dvije vrijedne nekretnine – Dubravke i Mimoze. Jer sva rješenja o konsolidaciji ovog gradskog gubitaša uključuju upravo njihov gubitak. Stoga će se problem UTD Raguse rješavati pomalo, čak i na uštrb nekih razvojnih projekata, govorio je Vlahušić.

A UTD Ragusa duguje za PDV 100 tiusća kuna, što će Grad nastojati riješiti.

– Grad ne želi izgubiti vlasništvo nad Mimozom i Dubravkom. To nećemo dozvoliti – kategoričan je bio gradonačelnik.
 

Pročitajte još

Blaž Pezo predsjednik Županijskog odbora HDZ-a

Dulist

NOVI CRODEMOSKOP HDZ i dalje uvjerljivo prvi, Milanović najpozitivniji političar

Dulist

NIKOLA JANOVIĆ, ZASTUPNIK U PARLAMENTU CG I BIVŠI JUGAŠ ‘Crne Gore kao samostalne države neće biti ako ne bude okrenuta Zapadu’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija