Politika

Što se događa sa 100 milijuna kuna vrijednim projektom uređenja magistrale na Nuncijati?

U kojoj je fazi 100 milijuna kuna vrijedan projekt uređenja ceste od Mosta dr. Franja Tuđmana do Ilijine glavice, pitao je vijećnik Krešimir Marković. Gradonačelnik je odgovorio kako je to jedan od projekata koje Gradska uprava gura od početka. Tražile su se alternative za oborinsku odvodnju.

Gradonačelnik je rekao kako se velika količina oborina spušta na tu cestu te dalje prema Gružu. Rješenje se pokušalo naći preko upojnih bunara, što su Hrvatske vode odbile te se krenulo u novo rješenje prave oborinske odvodnje preko hidrotehničkog tunela.

Sve je to uzelo vrijeme, rekao je, a napravljena je dokumentacija za lokacijsku dozvolu. Istaknuo je kako će se ovim projektom riješiti i parkiranje s više od 400 parkirnih mjesta. Rekao je i kako se nada da će se kroz godinu, godinu i pol dana dobiti građevinska dozvola te krenuti s gradnjom.

 

Pročitajte još

Blaž Pezo predsjednik Županijskog odbora HDZ-a

Dulist

NOVI CRODEMOSKOP HDZ i dalje uvjerljivo prvi, Milanović najpozitivniji političar

Dulist

NIKOLA JANOVIĆ, ZASTUPNIK U PARLAMENTU CG I BIVŠI JUGAŠ ‘Crne Gore kao samostalne države neće biti ako ne bude okrenuta Zapadu’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija