Politika

FRANKOVIĆ PONOVIO STAV Ne cesti preko izvorišta Omble!

Ne cesti preko izvorišta Omble. Cesta da, ali postoje alternative kojima se treba voditi – poručio je oštro gradonačelnik Mato Franković s govornice Gradskog vijeća. Naime, potaknut pitanjem svog stranačkog kolege Blaža Peza, rekao je kako je vidio više najava za prolazak ceste preko izvorišta Omble. Podsjetio je kako je prošli saziv Gradskog vijeća donio deklaraciju protiv gradnje Hidroelektrane Ombla te će za iduću sjednicu predložiti jednaku takvu deklaraciju kojom će se vijećnici usprotiviti bilo kakvoj gradnji nove cestovne infrastrukture na području Rijeke dubrovačke.

-Nedopustivo je uništavati zaštićeni krajolik Rijeke dubrovačke. Alternativa postoji. Čuli smo i neke teze hoće o gradnji novog mosta. Dubrovnik je prevrijedan da bi se mjerio novcem i nećemo dozvoliti da itko tako promišlja budućnost ovog grada – poručio je Franković.

Pročitajte još

RAGUŽ O KLUBU VIJEĆNIKA S VLAHUŠIĆEM: ‘Partnerstvo se širi’

Dulist

Potrebica predsjednik, potpredsjednici DDS-ov Jasmin Deraković i Mostov Maro Kristić

Dulist

SJEDNICA OD 11 SATI Hoće li se konstituirati dubrovačko Gradsko vijeće?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija