Politika

[PRIJENOS] Uz DuList pratite sjednicu Gradskog vijeća

Gradski vijećnici ovog se četvrtka sastaju posljednji put u 2020. godini. Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća, koja počinje u 9 sati, nalaze se 32. točke, s tim da je gradonačelnik Mato Franković jučer najavio i proširenje dnevenog reda s točkom koja se tiče parkiranja na Paščari. Među ostalim, raspravljat će se o četvrtom rebalansu proračuna za ovu godinu, kao i o sklapanju predugovora s Općinom Mljet o prijenosu poslovnih udjela u nekoliko gradskih tvrtki. Vijećnici bi danas trebali potvrditi Nikolinu Grković ravnateljicom JU Rezervat Lokrum, a Nikša Konsuo treba dobiti povjerenje za još jedan mandat na čelu Kinematografa.
Sjednicu od 9 sati možete gledati i na portalu DuList, a mi ćemo kao i uvijek izdvajati najzanimljivije dijelove ove po svemu sudeći još jedne maratonske sjednice.

Pročitajte još

Frankoviću novi mandat na čelu Gradskog odbora HDZ-a, Pezo preuzeo županijsku organizaciju stranke

Dulist

UNUTARSTRANAČKI IZBORI HDZ bira nova vodstva lokalnih organizacija

Dulist

Cvijeto Cvjetković ostao na čelu županijskog HSU-a

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija