Aktualno

STIŽE PROMJENA VREMENA Uglavnom sunčano, ali moguć pljusak u petak

STIŽE PROMJENA VREMENA Uglavnom sunčano, ali moguć pljusak u petak

Nakon zadnjih nekoliko dana lijepog vremena, na Jadranu će prevladavati sunčano. U četvrtak i petak uz samo rijetko moguće pljuskove, uglavnom uz obalu, dok će otoci vrlo vjerojatno ostati suhi.

Danas se još očekuje vjetar – većinom slab, zatim često umjerena do jaka bura, na otocima i sjeverozapadnjak. Danju će ostati podjednako toplo kao prošlih dana, a jutarnja temperatura zraka još će malo porasti, prognozira za HRT Izidor Pelajić iz DHMZ-a.

Idućih dana na kopnu promjenjivo sa sunčanim razdobljima te manje stabilno, pa će ponegdje i povremeno pasti malo kiše, pa i u obliku ponekog poslijepodnevnog pljuska. Vjetar će uglavnom biti umjeren sjeveroistočni, a oslabjet će u malo stabilniju subotu.

Na Jadranu barem djelomice sunčano i danju podjednako toplo kao prošlih dana, a i jutarnja će temperatura zraka malo porasti. Kiša će uglavnom izostati, tek poneki rijetki pljusak iz unutrašnjosti može se spustiti do dalmatinske obale u četvrtak, u petak oko Dubrovnika. Bura će pojačati osobito na sjevernom dijelu, a na otocima sjeverozapadnjak.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist