Sport

STIGLO POJAČANJE Dubrovnik Sharkse trenirat će profesionalac John Dutton!

John Dutton 3

Dubrovnik Sharks, klub američkog nogometa, dobit će novog trenera Johna Duttona. On će im se pridružiti idućih mjesec dana te na prvom nadolazećem turniru.

Za vrijeme svog bravka sa Sharksima, John će preuzeti ulogu koordinatora napada i pozicijskog trenera za hvatače te quarterbackove.

John je svoju karijeru započeo igrajući u srednjoj školi Fallbrook Union High School, a za vrijeme obrazovanja na fakultetu, igrao je za renomiranu ekipu Texas Longhorns-a, te se kasnije prebacio na sveučilište u Nevadi te igrao za njihovu momčad Wolf pack. S njima je osvojio 2 Big West konferencijska naslova i Las Vegas Bowl 1996. Bio je dvaput izabran za najboljeg napadačkog igrača te iste konferencije te u All pro momčadi 1996. i 1997.

U profesionalnoj karijeri, bio je dio NFL momčadi poput Miami Dolphinsa u eri velikog Dan Marina, Atlanta Falconsa i Cleveland Brownsa, da bi nakon ozljede gležnja karijeru nastavio u Arena Football ligi. Tu je od 2000. do 2013. bio dio par momčadi poput San Jose SaberCatsa, Colorado Crusha, Cleveland Gladiatorsa i drugih. Opet je nizao nagrade poput MVP-a lige te je dvaputa bio prvak Arena lige.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist