Sport

Privremena regulacija prometa zbog Neretvanskog đira

Biciklistički klub Metković obavještava o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja biciklističkih utrka XCE Metković i XCO Predolac (Neretvanski đir).

23.09.2023.g. (subota) XCE Metković – nacionalno prvenstvo

Dana 23.09.2023.g. (subota) u vremenu od 08,00 do 16,00 sati na brdu Predolac kod Lovačke kućice održat će se biciklistička utrka MTB utrka XCE Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio požarnog širokog makadamskog puta. Molimo građane za oprez radi sigurnosti natjecatelja. Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja.

24.09.2023.g. (nedjelja) XCO Predolac – međunarodna UCI class 1 utrka

Dana 24.09.2023.g. (nedjelja) u vremenu od 08,00 do 16,00 sati na brdu Predolac održat će se međunarodna biciklistička MTB utrka XCO Predolac. Za potrebe utrke koriste se šumski putevi i dio ulice Lovački put. Iz tog razloga u navedeno vrijeme zatvoriti će se za promet osobnih motornih vozila ulica Lovački put od vodospreme do križanja sa Dubrovačkom ulicom radi sigurnosti natjecatelja.

– Biciklistički klub Metković će osigurati dovoljan broj redara za sigurnu provedbu, a građane molimo za razumijevanje i podršku ovog cijelog događaja. Za privremeno zatvaranje ulica i organizaciju događaja BK Metković posjeduje dozvole PP Metković i grada Metkovića. Zahvaljujemo na razumijevanju – poručili su iz kluba.

Pročitajte još

[FOTO] PRAVA FESTA PLIVANJA Sportsko-blagdanski duh na bazenu!

Dulist

BERNARD JURIŠIĆ PROLISTAO SLIKOVNICU DULISTA ‘Jug je neprocjenjiva baština svjetskog vaterpola’

Dulist

[FOTO] POBJEDA ZA KRAJ 2023. Jugaši u sjajnoj utakmici savladali Dinamo iz Tbilisija

Dulist