Aktualno

SREĐENE PLAŽE I TOP GASTRO PONUDA Vis, Splendid i Adriatic pozivaju na dugo toplo ljeto

maestrali plaze

Brojni domaći posjetitelji i gosti koje uskoro očekujemo, jedva čekaju zauzeti svoje mjesto na plažama. Zato su već na samom kraju svibnja Hoteli Maestral prvi uredili i otvorili sve svoje plaže. Omiljena mjesta okupljanja, plaže hotela Vis, Splendid i Adriatic spremne su za ovu sezonu. Tamo će vas dočekati ugodna domaća atmosfera, odlična gastronomska ponuda, kvalitetna usluga i nezaboravan zalazak sunca. Najvjerniji gosti naši su sugrađani, osobito Lapađani koji se sa svojim obiteljima generacijama dolaze kupati na plaže Hotela Maestral.

Hoteli Maestral svim su posjetiteljima plaža omogućili besplatan pristup WiFi mreži

Kako se ipak ovo ljeto nalazimo u specifičnoj situaciji, Hoteli Maestral vode veliku brigu o provođenju epidemioloških mjera i preporuka. Na svim će plažama biti naznačene obavijesti o maksimalnom broju osoba koje mogu boraviti u istom razdoblju, kao i upute o ponašanju. Voditelj plaže bit će zadužen za provođenje epidemioloških mjera.

plaza Splendid 1Osvježavajuća pića

Plaže Hotela Maestral otvorene su svakog dana, a iznimno ovo ljeto domaćim će gostima biti omogućen jedan dio parkinga ispred hotela, na Masarykovom putu. Bogata gastronomska ponuda i ove će sezone upotpuniti ljetni ugođaj. Snack Beach Bar Lido, koji se nalazi na plaži hotela Vis, nudi jednostavna, lagana jela te osvježavajuća pića i sladolede.

maestrali plaze142

Sličnu gastro ponudu nudi i svima dobro znan Splendid Bar. U ovoj godini dodatno su uredili i uljepšali restoran Glorijet, smješten u vrtu hotela Splendid, te su obogatili gastro ponudu novim jelima. Krasi ga taraca s koje ‘puca’ najbolji pogled na zalazak sunca. Plaža hotela Adriatic omiljeno je kupalište domaćih posjetitelja, a bar na istoimenoj plaži u svojoj ponudi nudi osvježavajuće napitke i brze zalogaje.

LJETO PRILAGOĐENIH CIJENA

Hoteli Maestral za ovo su ljeto prilagodili i cijene pića u svojim barovima na plažama.Tako se kava može popiti već za 10 kuna, cappuccino ili bijela kava za 14 kuna ili osvježavajuća ledena kava za 20 kuna. Cijena prirodnih sokova je također 20kuna, a gaziranih bezalkoholnih pića 24 kune. U svom baru na Adriaticu oni stariji osvježenje, osim u moru, mogu potražiti i u gutljaju ledenog piva. Cijene svijetlih, kao i tamnih piva ili bezalkoholne pive kreću se od 24 do 38 kuna.

Iz tiskanog izdanja DuLista od 3. lipnja 2020.

Pročitajte još

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist

400 TISUĆA STANOVA U RH JE PRAZNO Bačić: Nacionalni plan stambene politike biti će donesen do kraja godine

Dulist

Carmen Miloglav i ove sezone u Ragusi!

Dulist