Grad

SREĆOM, KIŠA JE PADALA NOĆU Urušio se dio zida ispod Bogišićevog parka

Obilna kiša koja je noćas padala na dubrovačkom području uzrokovala je odron dijela zida ispod Bogišićevog parka. O tome se oglasio i gradski vijećnik Maro Kristić koji napominje kako je prije gotovo šest mjeseci na zamolbu stanovnika ulica Anice Bošković i Baltazara Bogišića na Gradskom vijeću u dva navrata ukazivao na loše stanje podzida koji dijele Park Baltazara Bogišića od ovih ulica.

-Tada je obećana žurna intervencija komunalnog redarstva i sanacija oštećenih i nagnutih dijelova podzida. Stanovnici su se potom i pojedinačno obraćali gradskom kotaru Pile-Kono i komunalnom redarstvu ukazujući na opasnost, ali oni ih očito nisu ozbiljno shvatili odnosno nisu savjesno obavili svoj posao. Ovaj put je srećom prošlo bez ljudskih žrtava samo zato jer je kiša padala noću, jer ova ulica je iznimno frekventna i njome svakodnevno prolazi veliki broj ljudi. Očekujemo žurnu sanaciju ne samo na ovoj lokaciji na kojoj je došlo do urušavanja nego na svim drugim lokacijama na kojima ista opasnost prijeti – navodi Kristić.

Pročitajte još

ORGANIZATORI NEM-a O GABRIELLE UNION ‘Nismo imali saznanja o incidentu, i nas je informacija iznenadila’

Dulist

Grad osigurao isplatu subvencija troškova stanovanja za 229 korisnika

Dulist

JAVNE POVRŠINE GRAĐANIMA Uklanjaju se rampe i stupići s Babinog kuka!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija