Grad

Tko je bez struje u utorak i srijedu?

Iz Elektrojuga Dubrovnik obavijestili su o prekidu struje zbog neophodnih radova na području županije u utorak, 24. kolovoza i srijedu, 25. kolovoza.

U utorak 
Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Mandaljena doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 8 do 14 sati u ulici Put Don Antuna Kriletića k.br. 1-22.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži u Zatonu Malom doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8.30 do 16 sati za Obalu Stjepana Radića od k.br. 46 do 56 i predio Bulet.

U srijedu
Zbog neophodnih radova na NN mreži, napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Stara Mokošica doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 9 do 11 sati u ulicama Donje Selo, Put Na More, Na Moru k.br. 1-14, Uz Skaline, Malo Selo, Uz Polje, Kitoš, Uz Jadransku Cestu k.br. 1-10 parni i 38-48 parni, Za Kontralovo, Od Fontane, Za Belendinovo, Za Gosparevo, Maslinata k.br. 1-15.

Zbog neophodnih radova na NN mreži, napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Dračasta doći će do prekida u opskrbi električnom energijom od 9 do 16 sati u ulicama: Gornji Kono k.br. 1-24, Bernarda Shawa k.br. 7-17, Vicina k.br. 13-18, Pelješka k.br. 17 .

Pročitajte još

GOSPAR FRANO HAKLIČKA I NAKON ŠE’SET GODIŠTA RADO VODI ČELJAD PO GRADU Dobar turistički vodič mora se znat’ lijepo obuć’ i ne ponašat’ se ‘sluganderski’

Iva Dedo

Turkish Airlines planira kroz cijeli listopad prometovati prema Dubrovniku

Dulist

TUŽNA VIJEST Napustio nas je don Grgo Tomić, dugogodišnji lapadski župnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija