DuList IN

Španja baca pak „Medvjedima“

Španja baca pak „Medvjedima“

Proslavljenom dubrovačkom paralimpijacu Mihovilu Španji pripala je čast da na simboličan način označi početak utakmice „Medvjeda“ u zagrebačkoj Areni.

Prošlosezonska ideja da na početku svake utakmice hokejaša Medveščaka u zagrebačkoj Areni netko od poznatih osoba iz sportskog života Hrvatske nastavit će se će i ove sezone. Medveščak će u Areni Zagreb odigrati sedam utakmica, a prva je već u nedjelju kada u Arenu dolaze Jesenice.

Pak će na početku hokejaških utakmica uz Španju baciti i bivša igračica hrvatske stolnoteniske reprezentacije Sandra Paović, članovi Hrvatske gorske službe spašavanja, obitelj Ledinski, roditelji preminulog Luke Ritza – Suzana i Reni Ritz, članovi Vatrogasne postrojbe Zagreb te Vedran Vereš kao predstavniku grupacije DIGITEL.

„Čast da na početku utakmice bacaju pak ove smo godine ponudili osobama koje su svojim primjerima zadužili i koji su svojim djelima pokazali koje su stvarne i istinske vrijednosti života, ali i sporta. Ponosan sam što će upravo ovi ljudi – istinski heroji našega društva, obilježiti početak utakmica u Areni, jer to su zaslužili, a KHL Medveščak će i dalje sa svojim sportskim partnerom UNICEF-om, ali i svim ostalim prijateljima kluba, promovirati lijepe vrijednosti društva, poticati na toleranciju i svojim primjerom pokazati da se uvijek može ali i mora bolje i više", rekao je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović