DuList IN

Provjerite što Vam zvijezde spremaju

Provjerite što Vam zvijezde spremaju

2012. godina ostavlja iza nas vladavinu Riba i uvodi nas u vladavinu Vodenjaka. Saznajte kakava Vas godina očekuje. Šta Vam kažu zvijezde? Hoćete li imati sreće u ljubavi? Kako će Vam napredovati posao?

OVAN
Sve do 6. listopada imat ćete Saturn u opoziciji na svoj znak, pa ćete do tada još malo poraditi na raščišćavanju odnosa s ljudima. Posebno ako je riječ o privatnim odnosima. Povoljni dani za ljubav su od 9. veljače do 6. ožujka, od 7. rujna do 4. listopada te krajem godine – od 17. prosinca do kraja godine. Imat ćete dobar vjetar u leđa na poslovnom planu, a vaše akcije urodit će plodom. U prvoj polovici godine možete očekivati vrlo dobre financijske rezultate, dosta angažmana na radnom mjestu, kao i jačanje svog pozitivnog utjecaja na druge.

BIK
Sve eventualne ljubavne krize i peripetije bit će ublažene u prvoj polovini godine. Što god vam se događalo znat ćete okrenuti na pozitivno i gledat ćete samo dobro u tom. Posebno sretna i ugodna ljubavna razdoblja nastupit će od 6.3. do 4.4., a odlično je i od 4.10 do 29.10. Svi poslovi u kojim je potreban vaš utjecaj ići će vam od ruke gotovo glatko. Ovaj put možete se zaista osloniti na vlastite sposobnosti i mogućnosti. Iskoristite prvu polovinu godine da napravite što više možete, jer je izgledna dugoročnija stabilizacija djelatnosti, a posebno onih koje vi volite raditi ili vam predstavljaju užitak.

BLIZANAC
Pred vama je posebna godina kad se radi o ljubavi. Razdoblje od 4. 4. do 8. 8. vjerojatno ćete zapamtiti po nizu ljubavnih prilika, po svom odličnom izgledu, po mnogim detaljima koji će vam oplemeniti svakodnevnicu, kao i po bogatom ljubavnom životu. Početkom godine svaki posao će vas brzo umoriti i stalno ćete imati osjećaj da završavate, te opet počinjete ispočetka. Ipak, naći ćete u sebi dovoljno snage i stabilnosti da izdržite. Organizacija će vam značiti pola obavljenog posla, stoga uvijek prvo planirajte, osmislite, pa tek onda djelujte i to samo tamo gdje je to potrebno.
 
RAK
Ako ste u stabilnim vezama, i tijekom ove godine ćete učvršćivati i izgrađivati svoj odnos. Ipak, susretat ćete se s povremenim stresovima, manjim preprekama i iskušenjima, ali opstat ćete zajedno. Kada je u pitanju karijera, ove biste se godine mogli baviti svime pomalo. U prvom dijelu godine angažirat ćete se oko komunikacija, povezivanja s novim suradnicima, a neki će se usredotočiti na humanitarne aktivnosti.

LAV
Izlazak Neptuna iz Vodenjaka 4. 2. napokon će vam razbistriti neke dvojbe koje su vas mučile. Magla koja vam je već dulje vrijeme radila zbrku da jasno vidite tko je tko u vezama nestat će, a vi ćete se možda i iznenaditi. Cijelu prvu polovinu godine dosta ćete raditi, a prilike za poboljšanje vašeg statusa bit će svakodnevne. Ljeto donosi više uživanja i svijesti o postignutom. Malo ćete se opustiti, a neki bi nakon napornog prvog poluvremena mogli dobiti i priznanje. Ako ne, uslijedit će barem pohvala. Drugi dio godine bit će mirniji.

DJEVICA
Zbog zauzetosti poslom ili nekim vama važnim poduzimanjima u početku mogli biste malo zapostaviti voljenu osobu. Imate odlične aspekte za poslovne angažmane, pa ih vjerojatno nećete željeti propustiti. Zato će vam na kušnji biti privatni život. Tijekom ljeta mogli biste upasti u drugu krajnost – rastrošnost, kao i sklonost samohvali. Prvi dio godine intenzivno ćete raditi, često i prekovremeno. Ljeto donosi opuštanje, a jesen i određenu ravnotežu. Radit ćete onoliko koliko treba, a znat ćete se i opustiti s mjerom.

VAGA
Povremeno ćete biti u iskušenju potrebe za revolucijama u odnosima ili će se tako katkada ponašati vaš partner. Kao osoba ćete napredovati, te jasnije definirati svoje odnose. Prvi dio godine posvetit ćete se čitanju između redova i otkrivat ćete neotkriveno. Oni čiji je posao povezan s istraživanjem, alternativom ili neopipljivim djelatnostima bit će u pozitivnom plusu. Ljeto donosi mogućnost profesionalnog usavršavanja, pa i putovanja u inozemstvo. No, većinu godine povremeno će vam se javljati stresovi s kojim se već znate nositi.
 
ŠKORPION
Dolazit ćete u iskušenja moralnih dvojbi, pretjerivanja u strastima, hedonizma bez mjere, a kod nekih i stalnih lovačkih priča o ljubavnim uspjesima. Važno je da jasno razlučujete realitete i uravnotežite sebe putem samokontrole i pravila zlatne sredine. Odlično su vam postavljeni svi poslovi povezani s ljudima, kontaktima, suradnjom. Od listopada ulazite u novo životno razdoblje, pa tako i u poslu. Postajete ozbiljniji, a u svakom problemu vidjet ćete više prepreka nego drugi. Usredotočite se na svoj dio posla i pri tome budite profesionalni.

STRIJELAC
Godina će početi relativno ugodno i bez većih emotivnih promjena. Oni u stabilnim vezama uživat će u malim svakodnevnim stvarima, a oni koji su još sami imaju izgleda naći srodnu dušu preko posla ili preko osoba s kojim rade. Osjećat ćete povećan pritisak nadređenih, što će vas živcirati, no sve bi na kraju trebalo završiti lijepim rezultatima. Prihvatite nove odgovornosti kao nešto što će vas kasnije promovirati u kvalitetnijeg djelatnika. Tijekom ljeta ćete se previše opustiti.

JARAC
Prvi dio nove godine mnogim će Jarcima donijeti iznimne ljubavne prilike, ugodna druženja, bogat društveni život, moguće zaljubljivanje, a nekima i djecu. Ako ste još sami, svakako izlazite i krećite se među ljudima. Imat ćete jako pozitivan utjecaj na kolege s posla, pa će rasti i poslovne mogućnosti. Bez većih problema moći ćete ostvariti svoje ciljeve, a izgledna su i postignuća u radu s mladima, zabavljačkim, sportskim, umjetničkim djelatnostima, ali i mnogim drugim u kojim ćete pokazati svoju kreativnu crtu.

VODENJAK
Nastojat ćete što više vremena provoditi kod kuće. Oni u stabilnim vezama uživat će, dok će samci malo zazirati od izlazaka. Ipak bit će prilika i za njih, ali ponekad će vas trebati potjerati van. Većinu godine posao vam neće biti u prvom planu ili će isti biti jako zanimljiv. No, mogući su vrlo raznovrsni angažmani, a neki će biti povezani s privatnim poslovima, drugi s mladima, treći s umjetnošću, pa onda s alternativom i tako sve do nekih sasvim novih djelatnosti. Neće vam biti loše, ali je vjerojatno da se nećete fokusirati samo na jedno područje.
 
RIBE
Očekuje vas vrlo dinamičan osobni život, a vaši odnosi bit će nerijetko u iskušenjima rasprava, nadmudrivanja, svađa ili stalnih nadmetanja koja bi vas mogla itekako umoriti. Pripremite se za stalne ljubavne okršaje, manjeg ili većeg intenziteta. Kada govorimo o poslu, sve oko čega se budete pokušali dogovarati od vas će zahtijevati priličan angažman i dosta živaca. Važno je da imate više povjerenja u druge, jer će njihovi prijedlozi biti možda i bolji nego vaši, a u konačnici bi trebali uroditi plodom. Zato prvo poslušajte druge, proanalizirajte njihove ideje, a tek onda se očitujte.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist