Zanimljivosti

Skijaši, u subotu na Kupres!

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u veleslalomu, u organizaciji Ski kluba Libertas, bit će održano na Kupresu, u subotu, 17. ožujka.

Prijava natjecatelja ispunjavanjem formulara za prijavu traje zaključno do petka u 20 sati (možete ga ispuniti ovdje).

U subotu ujutro slijedi program natjecanja. Podjela startnih brojeva zakazana je za 9.30 sati, razgled staze u 10, prva vožnja u 10.30, a druga vožnja odmah po završetku prve.

Službena objava rezultata i dodjela medalja održat će se u Dubrovniku u tjednu od 19. do 23. ožujka.

Iz Ski kluba Libertas mole sve natjecatelje i izletnike da svoje sudjelovanje i potrebu za organiziranim prijevozom prijave na obrascu. Svi natjecatelji plaćaju kotizaciju u iznosu od 100 kuna za odrasle, a 50 kuna za djecu i mlade do 18 godina. Obitelji (dvoje roditelja i jedno ili više djece ili jedan roditelj i više od dvoje djece) plaćaju obiteljsku kotizaciju od 200 kuna.

Ski klub Libertas za potrebe održavanja natjecanja organizira prijevoz autobusom, koji polazi u subotu u 5 sati ispred gradskog bazena u Gružu. Planirani povratak s Kupresa je oko 17 sati. Cijena prijevoza je 120 kuna.

Sva plaćanja mogu se izvršiti u autobusu nakon polaska.

Pročitajte još

Danas obilježavamo Svjetski dan humanitarnog rada

Dulist

Na današnji dan Dubrovnik je postao prvi hrvatski olimpijski grad

Dulist

GOTOVO NEDIRNUTA VIZURA ‘CRNOG POLJA’ Ovako je igralište ispred Pomorske škole izgledalo 70-ih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija