Zanimljivosti

Skijaši, u subotu na Kupres!

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u veleslalomu, u organizaciji Ski kluba Libertas, bit će održano na Kupresu, u subotu, 17. ožujka.

Prijava natjecatelja ispunjavanjem formulara za prijavu traje zaključno do petka u 20 sati (možete ga ispuniti ovdje).

U subotu ujutro slijedi program natjecanja. Podjela startnih brojeva zakazana je za 9.30 sati, razgled staze u 10, prva vožnja u 10.30, a druga vožnja odmah po završetku prve.

Službena objava rezultata i dodjela medalja održat će se u Dubrovniku u tjednu od 19. do 23. ožujka.

Iz Ski kluba Libertas mole sve natjecatelje i izletnike da svoje sudjelovanje i potrebu za organiziranim prijevozom prijave na obrascu. Svi natjecatelji plaćaju kotizaciju u iznosu od 100 kuna za odrasle, a 50 kuna za djecu i mlade do 18 godina. Obitelji (dvoje roditelja i jedno ili više djece ili jedan roditelj i više od dvoje djece) plaćaju obiteljsku kotizaciju od 200 kuna.

Ski klub Libertas za potrebe održavanja natjecanja organizira prijevoz autobusom, koji polazi u subotu u 5 sati ispred gradskog bazena u Gružu. Planirani povratak s Kupresa je oko 17 sati. Cijena prijevoza je 120 kuna.

Sva plaćanja mogu se izvršiti u autobusu nakon polaska.

Pročitajte još

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA ‘Čuvajmo pisce i glumce, jer pisci su Riječ, a glumci Govor’

Dulist

HUMANITARNI BUVLJAK Čak 2424 eura prikupljena za Udrugu Down sindrom!

Dulist

Sportski duh, navijanje, smijeh i radost zavladat će u utorak župskom školom!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija