DuList IN

Silente s ‘Poljubi me za kraj’ među finalistima za nagradu Cesarica – hit godine!

Silente s 'Poljubi me za kraj' među finalistima za nagradu Cesarica - hit godine!

Pjesma ‘Poljubi me za kraj’ dubrovačkog benda Silente među 12 je finalista za nagradu Cesarica – hit godine. Ova je pjesma inače bila hit studenoga, a sad se našla među 12 finalista za hit godine.
Svečana dodjela Cesarica održava se ovog ponedjeljka, 31. siječnja u Zagrebu, a kroz prijenos uživo na HTV2 vodit će nas Ivan Vukušić.
Kako navode organizatori, pod njegovim ćemo vodstvom uživati u izvedbama dvanaest finalista, dobitnika mjesečnih nagrada Cesarica, saznati tko su dobitnici Pop hita, Zabavnog hita, Rock hita, Radijskog hita, Internet hita, nagrade Hit autor i naravno – dobitnika ili dobitnicu nagrade za Hit godine!
Osim Silentea, među finalistima su i: Matija Cvek s pjesmom ‘Ptice’, Albina s pjesmom ‘Tick-Tock’, Marko Kutlić s pjesmom ‘Budi moja noć’, Tonči & Madre Badessa ft. Petar Grašo s pjesmom ‘Inamorana’, Gibonni i pjesma ‘Kiša (Z’naab)’, Željko Bebek s ‘Kupit ću nam sat’, Matija Cvek & Marko Kutlić s pjesmom ‘Zaplesala je s ljetom’, Dalmatino s pjesmom ‘Refužo’, Lorena i ‘Tvoja i gotovo’, Željko Bebek s ‘Kćeri moja’ te Petar Grašo ‘Jel’ ti reka ‘ko’.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist