DuList IN

[FOTO/VIDEO] GALA KONCERT FESTE DUBROVNIK U Kazalištu se uživalo u najljepšim pjesmama dubrovačkih autora

[FOTO/VIDEO] GALA KONCERT FESTE DUBROVNIK U Kazalištu se uživalo u najljepšim pjesmama dubrovačkih autora

Dubrovačka publika ovog je petka navečer imala priliku uživati u središnjem gala koncertu ‘Sve najbolje iz Grada’, a u sklopu ovogodišnje Feste Dubrovnik. Na koncertu lijepe su note Kazalištem ‘prosule’ klape, pjevači, ali i članovi Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Kazalištem su tako odzvanjale najljepše pjesme najvećih dubrovačkih autora Vlaha Paljetka, Maria Nardellia, Đela Jusića i Krešimira Magdića. Kao solisti nastupili su  Paula Jusić, Maja Grgić, Ema Jusić, Mihaela Tepšić, Buco Pende, Nevio Končić, Sebastijan Vukosavić, Ilko Đivanović i Klapa Kaše.

Ilko Đivanović izveo je legendarnu ‘La musica di notte’ i ‘Na kantunu kuća stoji’, Sebastijan Vukosavić nastupio je s ‘Adio Mare’ i ‘U svakom slučaju te volim’. Klapa Kaše izvela je ‘Sinoć kad sklopih oči’, ‘Plavi putovi mora, ‘Zbogom ostaj moj cvijete ljubljeni’ i ‘Pusti da ti leut svira’. Duo Domižana izveo je ‘Marijanu’, a Maja Grgić publiku je oduševila s ‘Nono, dobri moj nono’ i ‘Stare ljubavi’, dok je Emir Hot izveo ‘Tamo na rivi-instrumental’. Publika je uživala i u izvedbi Buca Pende s pjesmama ‘Bez tebe’ i ‘Bandijere od života’. Paula Jusić nastupila je s ‘Volim te budalo mala’, a zatim je nastupila i njezina kći Ema s pjesmom ‘Sve se vraća, sve se plaća. Zajedno su pak izvele pjesmu ‘Život je lijep’. Na koncertu je naastupila i Mihaela Tepšić s izvedbom ‘Na Stradunu’, a za kraj se pridružila Pauli i Emi Jusić u izvedbi ‘O Sveti Vlaho’. Uz soliste ovu prekrasnu glazbenu večer upotpunili su i Ante Gelo, Dinasco, Đelo Jr. Jusić, Nevio Končić, Ante Džamarija, Alan Polzer i Gudači Dubrovačkog simfonijskog orkestra.

Dodajmo i da je humanitarna namjena 21. Feste Dubrovnik namijenjena obnovi crkve sv. Vlaha, Domu Maslina i Covid odjela Opće bolnice Dubrovnik.

Pročitajte još

Baby Lasagna nakon prolaska u finale: ‘Dragi Hrvati, nadam se da ste ponosni’

Dulist

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo