Politika

‘SIGURNI SMO U DRUGI KRUG’ Kristić i Skvrce predali potpise za kandidaturu

'SIGURNI SMO U DRUGI KRUG' Kristić i Skvrce predali potpise za kandidaturu

MOST-ov kandidat za gradonačelnika Maro Kristić i kandidat za njegovog zamjenika Tonći Svrce ovog su utorka predali potpise podrške njihovoj kandidaturi nadležnom izbornom povjerenstvu.

-Već u prva tri dana prikupljanja skupili smo potrebni broj potpisa za kandidaturu, međutim, htjeli smo ostati na ulicama grada jer nam je iznimno stalo do toga što misle naši sugrađani. Prije nekoliko dana prestali smo s prikupljanjem i prikupili smo dvostruko više potpisa od potrebne brojke. Raduje nas ono što smo čuli među sugrađanima, njihove kritike, sugestije i ideje kako učiniti Grad boljim. Na valu tog optimizma osobno očekujem da ćemo ja i kolega Skvrce proći u drugi krug – rekao je Maro Kristić.

Naglasio je kako građane prije svega raduje ozbiljan pristup te je dodao kako je MOST jedna od rijetkih političkih opcija koja je predstavila svoj program i to mjesec dana prije svih.

-Imali smo priliku predstaviti pojedine dijelove našeg programa. Moj dojam je da se to građanima jako sviđa i da cijene tu ozbiljnost. Siguran sam u drugi krug – poručio je Kristić.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Tonći Skvrce istaknuo je kako je zadovoljan brojem prikupljenih potpisa i reakcijama sugrađana.

-Planiramo još dosta aktivnosti. Nadam se da ćemo temeljem našeg rada, programa i truda imati dobre rezultate i završiti u drugi krug. U zadnjih nekoliko dana izvlačili smo one stavke programa koje su nam se činile drukčije od drugih stranaka na dubrovačkoj političkoj sceni. Smatramo da imamo drukčiji program od ostalih političkih stranaka  – zaključio je Skvrce.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist