Politika

‘BILI SMO AKTIVNI, IMAMO PREPOZNATLJIVE PROJEKTE’ Raguž i Gjurašić predali potpise za kandidaturu

DUSTRA-ini kandidati za župana i gradonačelnika, Karlo Gjurašić i Željko Raguž s kandidatkinjama za zamjenice Marinom Franić i Ivanom Šepak pedali su ovog utorka potpise podrške njihovoj kandidaturi.
-Hvala našim sugrađanima koji su nam dali potporu, a sad je na nama da im u idućih 20 dana sve ono što nosimo u našim programima na što bolji način predočimo. Kako su nas do sad obilato nagrađivali velikim brojem glasova, nadamo se da će ovaj put napraviti to i više jer samo na taj način možemo naše programe pretočiti u stvarnost, a na kraju i ostvariti – poručio je čelnik Dustre i kandidat za gradonačelnika Željko Raguž. Nije želio gatati o broju osvojenih mandata, ali je istaknuo kako su njihova očekivanja uvijek najveća moguća.
-Znat ćemo prihvatiti sve što sugrađani odluče. Do sad su nam uvijek dizali palac gore i nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Svi oni koji su iz naše stranke bili na nekakvim javnim pozicijama obavljali su svoj posao na najbolji mogući način i to nam je zalog za ići pred birače i ovaj put. Bez afera smo vodili sve javne poslove ove četiri godine te idemo vedra čela preko bijela svijeta i tako ćemo se i predstaviti – rekao je dalje.
Naglasio je kako birače ne možete animirati dva, tri mjeseca prije izbora ako niste bili aktivni u protekle četiri godine.
-Mi smo bili aktivni, naši projekti su prepoznati, prvenstvno na sportu gdje su se nakon 30 godina stvari pokrenule s mrtve točke. Uvjereni smo da će to naši sugrađani honorirati na samim izborima – ističe Raguž. Inače, ovo je prvi put da Dustra izlazi na izbore i s kandidatom za župana i s listom za Županijsku skupštinu, a isti slučaj je i s listom za Općinsko vijeće Župe dubrovačke.
Kandidat za župana Karlo Gjurašić još je jednom ponovio kako županiji treba veliko resetiranje.
-Nije pobjednik onaj tko trči na 100 metara već onaj tko trči maratom. Svak trči na svoj način i kako može, a da ne mislimo da možemo bolje, ne bismo bili ovdje – rekao je.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ Zašto je podržan plan Zračne luke koji pokriva nečiju nesposobnost?

Dulist

FRANKOVIĆ UZVRATIO SRĐEVCIMA Pozdravila vas je Renata Suša

Dulist

SRĐEVCI FRANKOVIĆU ‘Ako se želite boriti za javni interes, uvijek ste stranka u postupku, ne samo kad vam to odgovara’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija