Politika

‘BILI SMO AKTIVNI, IMAMO PREPOZNATLJIVE PROJEKTE’ Raguž i Gjurašić predali potpise za kandidaturu

'BILI SMO AKTIVNI, IMAMO PREPOZNATLJIVE PROJEKTE' Raguž i Gjurašić predali potpise za kandidaturu

DUSTRA-ini kandidati za župana i gradonačelnika, Karlo Gjurašić i Željko Raguž s kandidatkinjama za zamjenice Marinom Franić i Ivanom Šepak pedali su ovog utorka potpise podrške njihovoj kandidaturi.
-Hvala našim sugrađanima koji su nam dali potporu, a sad je na nama da im u idućih 20 dana sve ono što nosimo u našim programima na što bolji način predočimo. Kako su nas do sad obilato nagrađivali velikim brojem glasova, nadamo se da će ovaj put napraviti to i više jer samo na taj način možemo naše programe pretočiti u stvarnost, a na kraju i ostvariti – poručio je čelnik Dustre i kandidat za gradonačelnika Željko Raguž. Nije želio gatati o broju osvojenih mandata, ali je istaknuo kako su njihova očekivanja uvijek najveća moguća.
-Znat ćemo prihvatiti sve što sugrađani odluče. Do sad su nam uvijek dizali palac gore i nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Svi oni koji su iz naše stranke bili na nekakvim javnim pozicijama obavljali su svoj posao na najbolji mogući način i to nam je zalog za ići pred birače i ovaj put. Bez afera smo vodili sve javne poslove ove četiri godine te idemo vedra čela preko bijela svijeta i tako ćemo se i predstaviti – rekao je dalje.
Naglasio je kako birače ne možete animirati dva, tri mjeseca prije izbora ako niste bili aktivni u protekle četiri godine.
-Mi smo bili aktivni, naši projekti su prepoznati, prvenstvno na sportu gdje su se nakon 30 godina stvari pokrenule s mrtve točke. Uvjereni smo da će to naši sugrađani honorirati na samim izborima – ističe Raguž. Inače, ovo je prvi put da Dustra izlazi na izbore i s kandidatom za župana i s listom za Županijsku skupštinu, a isti slučaj je i s listom za Općinsko vijeće Župe dubrovačke.
Kandidat za župana Karlo Gjurašić još je jednom ponovio kako županiji treba veliko resetiranje.
-Nije pobjednik onaj tko trči na 100 metara već onaj tko trči maratom. Svak trči na svoj način i kako može, a da ne mislimo da možemo bolje, ne bismo bili ovdje – rekao je.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist