Aktualno

‘SERVIRAM AS ZA NOVI START’ Konjuh: Pomozimo našemu sugrađaninu u bitci za bolju budućnost

'SERVIRAM AS ZA NOVI START' Konjuh: Pomozimo našemu sugrađaninu u bitci za bolju budućnost

Dragi pratitelji, hvala svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji ‘Serviram as za Novi start’. Dosad je prikupljeno 37 209 kn, iako smo daleko od konačnog cilja još uvijek možemo puno toga učiniti. Naše malo nekome je puno. Priključite se već danas i pomozimo našemu sugrađaninu u bitci za bolju budućnost. Hvala Vam – poručuje dubrovačka tenisačica Ana Konjuh.
Riječ je, podsjetimo, o izazovu Caritasa Dubrovačke biskupije postavljenom na platformi ‘Čini pravu stvar’ u suradnji s našom tenisačicom Anom Konjuh. Ovim izazovom Ana je još 3. prosinca, na Međunarodni dan osoba s invaliditetom pozivala sve ljude dobre volje na prikupljanje novčanih sredstava za kupnju automobila prilagođenog potrebama našeg mladog sugrađanina koji je invalid, a kojom će pomoći njegovoj obitelji u prijevozu na potrebne terapije i vježbe. Izazov nosi naziv: ‘Serviram as za novi start!’

Donacije se još prikupljaju jer je izazov aktualan do Feste svetog Vlaha, 3. veljače 2022. godine. Više o akciji i donacijama možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

POMOZIMO MALENOM ROKU Trogodišnjaku dijagnosticiran tumor na mozgu

Dulist