DuList IN

‘ROCK ZA DAVORA’ Humanitarni koncert legendarne Crne udovice

'ROCK ZA DAVORA' Humanitarni koncert legendarne Crne udovice

Zbog zdravstvenih razloga frontmena Crne udovice, koncert koji je planiran 3. veljače na Festu sv. Vlaha u Culture klubu Revelin neće biti u obliku u kojem je prvotno zamišljen već se zbog troškova liječenja organizira humanitarni koncert „Rock za Davora“ na kojem će pored članova Crne udovice nastupiti poznata imena sa hrvatske estrade.

Ispričavamo se svima koji su zajedno s nama željno iščekivali koncert kultnog dubrovačkog benda, Crna udovica. No, sve ljubitelje rock zvuka očekuju na Festu sv. Vlaha brojni izvođači koji će svojim nastupom podržati i uveličati humanitarni koncert koji organizira Crna udovica u suradnji s Udrugom Porporela i klubom Revelin.

Na koncertu pored članova Crne udovice nastupaju: Opća Opasnost, Porporela sexy show band, Art Band, Atlantida te Valetudo i Coco.

Svi oni koji su dosada kupili ulaznice s istim mogu prisustvovati koncertu, a svi oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti u uredu Revelina na adresi Vukovarska 30.

Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za liječenje frontmena Crne udovice, Davora Ercega.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist