Aktualno

REKONSTRUKCIJA GRUŠKE PLACE Poništena Sanitatova odluka o odabiru najboljeg ponuditelja!

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave poništila je odluka o odabiru najboljeg ponuditelja za rekonstrukciju place u Gružu! Ta odluka stigla je nakon što je tvrtka Alfaplan građenje d.o.o. uložila žalbu na odabir najpovoljnijeg izvođača za rekonstrukciju place u Gružu.

Podsjetimo, tvrtka Sanitat nakon otvorenog postupka javne nabave posao je dodijelila zajednici ponuditelja Magnum Supra i Elektrocentar Petek, na što se žalio Mato Butijer, direktor tvrtke Alfaplan građenje.

Državna komisija za kontrolu postupka javne nabave u svom je očitovanju obrazložila kako se: ‘Poništava se odluka o odabiru Broj: 01-63/30-21 od 2. lipnja 2022., u otvorenom postupku javne nabave, broj objave: 2022/S 0F5-0002719, predmet nabave: radovi na rekonstrukciji tržnice Gruž u Dubrovniku, naručitelja Sanitat Dubrovnik d.o.o., Dubrovnik.’

Uz to Državna komisija nalaže naručitelju Sanitat Dubrovnik da u roku od 8 dana od dana javne objave rješenja naknadi žalitelju, Alfaplan građenje troškove žalbenog postupka u iznosu od 45.781,25 kuna.

 

Pročitajte još

‘Dora’ ipak isplovljava ujutro iz Suđurđa

Dulist

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija