Aktualno

REKONSTRUKCIJA GRUŠKE PLACE Poništena Sanitatova odluka o odabiru najboljeg ponuditelja!

REKONSTRUKCIJA GRUŠKE PLACE Poništena Sanitatova odluka o odabiru najboljeg ponuditelja!

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave poništila je odluka o odabiru najboljeg ponuditelja za rekonstrukciju place u Gružu! Ta odluka stigla je nakon što je tvrtka Alfaplan građenje d.o.o. uložila žalbu na odabir najpovoljnijeg izvođača za rekonstrukciju place u Gružu.

Podsjetimo, tvrtka Sanitat nakon otvorenog postupka javne nabave posao je dodijelila zajednici ponuditelja Magnum Supra i Elektrocentar Petek, na što se žalio Mato Butijer, direktor tvrtke Alfaplan građenje.

Državna komisija za kontrolu postupka javne nabave u svom je očitovanju obrazložila kako se: ‘Poništava se odluka o odabiru Broj: 01-63/30-21 od 2. lipnja 2022., u otvorenom postupku javne nabave, broj objave: 2022/S 0F5-0002719, predmet nabave: radovi na rekonstrukciji tržnice Gruž u Dubrovniku, naručitelja Sanitat Dubrovnik d.o.o., Dubrovnik.’

Uz to Državna komisija nalaže naručitelju Sanitat Dubrovnik da u roku od 8 dana od dana javne objave rješenja naknadi žalitelju, Alfaplan građenje troškove žalbenog postupka u iznosu od 45.781,25 kuna.

 

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

[FOTO] Župa Presvetog Spasitelja u Mokošici bogatija za četiri ministranta

Dulist

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist