Grad

Reakcija Laus Centra: Kućica je čuvarska, a anketom Franković nastavlja s pritiscima

slezaci zaklada mihanovic 4

Nastavno na postavljenu kućicu na putu iznad Fine te vijest kako je Grad Dubrovnik pokrenuo inicijativu za očuvanje javnog prostora, tvrtka Laus Centar d.o.o. poslala je ocitovanje koje prenosimo u cijelosti.

‘Klik za neistine dubrovačkog gradonačenika?

Tvrtka Laus Centar d.o.o postavila je kućicu čuvarske službe na svom vlastitom zemljištu sukladno svim zakonima i propisima u sklopu obuhvata građevinske parcele na čest.zem. 514/1 k.o. Gruž, a na temelju članka 2. stavka 2., članka 3.a. i članka 6. stavka 1. Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. (NN, br. 112/17, 34/18, 36/19, 98/19 i 31/20).

Anketom koja je postavljena na FB stranici grada Dubrovnika gradonačelnik nastavlja s pritiscima, nezakonitim postupanjem s ciljem uzurpiranja privatne imovine u vlasništvu tvrtke Laus Centar d.o.o., obmanjuje građane i prikuplja lažne poene u političkoj kampanji.

Pri kreiranju ankete posebnu pozornost treba posvetiti pitanjima, koja trebaju biti objektivna, istinita, lišena pretpostavki i što je najvažnije, ispitanicima treba ponuditi slobodu izbora kako bi se dobili relevantni podaci i ispravno oblikovana ljestvica stavova. Autori gore navedene ankete, koji pozivaju građane da daju svoje mišljenje o prolasku kroz privatnu parcelu bez slobode izbora, ne žele čuti glas građana i nije ih uopće briga što građani misle. Pozivati građane da jednim klikom potvrdu neistine dubrovačkog gradonačelnika jedino može biti put koji razdvaja, a ne spaja, zar ne?’, stoji u potpisu tvrtka Laus Centar d.o.o.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist