Aktualno

RASPRAVA O GORUĆIM PITANJIMA Mjesni odbor Zaton poziva na Zbor građana

Mjesni odbor Zaton poziva stanovnike Lozice, Štikovice, Vrbice, Velikog i Malog Zatona na mjesni zbor građana koji će se održati 11. listopada u 18 sati u prostorijama Doma Kulture u Zatonu Malom. Za dnevni red predlažu se tri točke i to novi režim odvijanja prometa u Velikom Zatonu te zatim Malom Zatonu i informiranje o uvjetima za izrađivanje Urbanističkog plana uređenja Malog Zatona. Informacije o pojedinim točkama svi zainteresirani mogu dobiti radnim danom od 8 do 16 sati u tajništvu Mjesnog odbora, istaknuli su iz MO Zaton na svojoj Facebook stranici.

Podsjetimo, stanovnici Zatona Malog tražili su održavanje zbora građana još od početka srpnja kada su im problem počeli stvarati metalni stupići kojima je ograđeno 200 metara rive, a čime su Zatonjani, kako su isticali, izgubili parkirna mjesta. Predsjednik Mjesnog odbora Zaton Emilio Puljizević istaknuo je sredinom kolovoza kako će se Zbor građana održati te će se to nakon dva mjeseca napokon i dogoditi, a na dnevnom su redu upravo najvažnija pitanja koja su Zatonjane mučila ovih nekoliko mjeseci.

Pročitajte još

[FOTO] MISA U PRIDVORJU Vjernici uveličali proslavu blagdana svetog Antuna

Dulist

EURO 2021. Cebalo: Pojačan je nadzor kafića. Kontrolu uz redare vrši policija i državni inspektorat

Dulist

Iz DHMZ-a upozorili na grmljavinsko nevrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija