Grad

Raspisan natječaj za čelnu osobu Domus Christija, Vujnović ide po novi mandat

Upravno vijeće Doma za starije i nemoćne osobe Domus Christi raspisalo je natječaj za imenovanje ravnatelja/ice ove ustanove. Na čelu ovog doma danas je Mirjana Vujnović, kojoj 30. svibnja ističe mandat pa je bilo potrebno raspisati novi natječaj. Vujnović, koja ovaj dom vodi 29 godina, potvrdila je za DuList kako će se ponovno javiti na natječaj za ravnateljicu.
Prema tekstu natječaja, koji je otvoren do 26. ožujka, za ovo radno mjesto potrebno je imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, sociologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije, pedagogije, medicinskih, humanističkih ili drugih društvenih znanosti. Uz to traži se i najmanje pet godina radnog staža u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju, od toga najmanje tri godine u djelatnosti socijalne skrbi ili u drugoj društvenoj djelatnosti u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju.

Pročitajte još

U Dubrovniku otvorena peta Nacionalna konferencija savjeta mladih

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

ZAKUPCI, JAVITE SE Grad priprema nove mjere za pomoć gospodarstvenicima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija