Aktualno

RASPISAN NATJEČAJ Dom Zdravlja traži čak pet liječnika specijalista

RASPISAN NATJEČAJ Dom Zdravlja traži čak pet liječnika specijalista

Dom zdravlja Dubrovnik raspisao je natječaj za prijam u radni odnos za čak pet liječnika specijalista. Natječaj je raspisan na neodređeno vrijeme i to za ordinacije obiteljske medicine u Stonu i Mokošici gdje se traže dva izvršitelja, za rad u ordinacijama zdravstvene zaštite predškolske djece u Dubrovniku i Mokošici gdje se također traže dva izvršitelja te za rad u ordinaciji zdravstvene zaštite žena u Mlinima za jednog izvršitelja.

U natječaju za liječnike obiteljske medicine i pedijatre navodi se kako je uz radno mjesto osiguran i smještaj. Kao uvjeti se navode završen medicinski fakultet, položen stručni ispit te osobrenje za samostalni rad (licenca). Za sve natječaje istaknuta je mogućnost ugovaranja privatne ordinacije (koncesije). Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja.

Podsjetimo kako je ordinacija u Mokošici već neko vrijeme bez liječnika, a od ponedjeljka je bez liječnika i ordinacija u Lapadu s obzirom na to da dr. Gorana Mičunović odlazi u mirovinu.

 

Pročitajte još

Zavjetna procesija iz Mokošice na Petrovo Selo

Dulist

BENIĆ O NOVOM GUPU NA REALDU Građani traže gospodarske aktivnosti bez turizma i u nove zelene površine

Nora Di Leo

UPOZORENJE STRUČNJAKA Ako Dubrovnik pogodi jak potres posljedice bi mogle biti katastrofalne

Dulist