Aktualno

RASPISAN NATJEČAJ Dom Zdravlja traži čak pet liječnika specijalista

Dom zdravlja Dubrovnik raspisao je natječaj za prijam u radni odnos za čak pet liječnika specijalista. Natječaj je raspisan na neodređeno vrijeme i to za ordinacije obiteljske medicine u Stonu i Mokošici gdje se traže dva izvršitelja, za rad u ordinacijama zdravstvene zaštite predškolske djece u Dubrovniku i Mokošici gdje se također traže dva izvršitelja te za rad u ordinaciji zdravstvene zaštite žena u Mlinima za jednog izvršitelja.

U natječaju za liječnike obiteljske medicine i pedijatre navodi se kako je uz radno mjesto osiguran i smještaj. Kao uvjeti se navode završen medicinski fakultet, položen stručni ispit te osobrenje za samostalni rad (licenca). Za sve natječaje istaknuta je mogućnost ugovaranja privatne ordinacije (koncesije). Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja.

Podsjetimo kako je ordinacija u Mokošici već neko vrijeme bez liječnika, a od ponedjeljka je bez liječnika i ordinacija u Lapadu s obzirom na to da dr. Gorana Mičunović odlazi u mirovinu.

 

Pročitajte još

MARO I DOMINKO RADIĆ Spašavali su živote – jedan na moru, drugi u bolnici

Mia Njavro Banić

DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA ROBERTO MACHIEDO Generacijo, iskazali smo se i obranili!

Mia Njavro Banić

TUGA I PONOS Dan kad je obranjena sloboda

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija