Zanimljivosti

Publika oduševljena s ‘Mojih 5 minuta’

Publika oduševljena s 'Mojih 5 minuta'

Knežev dvor, jedinstvena pozornica na svijetu, večeras je s početkom u 21 sat ugostio male umjetnike iz Doma Maslina te Anu Rucner i Andrijanu Sesar.

Naime, drugi koncert Festivala 'Ana u Gradu', koncert humanitarnog karaktera za djecu Doma Maslina, nazvan 'Mojih 5 minuta' publici je kroz polusatni program pjesme, plesa, dramskog programa i glazbe dočarao sve talente djece Doma Maslina. Knežev dvor bio je ispunjen do posljednjeg mjesta.

– Najljepša hvala svima koji su večeras ovdje s nama. Posebno mi je drago da djeca nastupaju u Kneževu dvoru s Anom koja je osmislila ovaj hvalevrijedan projekt. Hvala svima na trudu, gđi Paoli i Denisu koji su mjesecima pripremali djecu u Domu, u Lazaretima i ovdje u Dvoru, hvala Katarini i Nataliji, odgajateljicama i svim zaposlenicima Doma Maslina, agenciji Dubrovnik PartneR i svima Vama od srca hvala što ste se odazvali i podržali projekt i hvala Vam na Vašim prilozima koja će djeci  poslužiti za nezaboravan vikend na Mljetu. Veliko hvala Ani i Andrijani, novim prijateljicama Doma Maslina. Hvala svima! – pozdravila je prisutne na samom početku koncerta Ilijana Stojanović, ravnateljica dječjeg Doma za djecu i mladež Maslina u Dubrovniku.

– Hvala svima što ste došli i podržali koncert i ovu talentiranu i posebnu djecu i svojim prilozima im omogućili da svojim umijećem zarade džeparac. Toliko ste dobri glumci da možete svi na glumačku akademiju! – nakon nje se publici obratila Ana Rucner.

Pred sam kraj koncerta, Ana je predala ček 'Vikend na Mljetu' gđi Ilijani Stojanović i djeci Doma Maslina. Sav prihod od ulaznica namijenjen je upravo djeci doma Maslina za njihov trodnevni boravak na Mljetu u rujnu. Ovom humanitarnom projektu odazvala se hotelska grupacija ALH koja je malene umjetnike ugostila u hotelu Odisej na 3 dana, puni pansion, NP Mljet donirao je ulazak u nacionalni park, a brodarska tvrtka GV Line prijevoz do otoka Mljeta. Donirani novci poslužit će kao džeparac tijekom boravka na otoku.

Djeca Doma Maslina su darivali Anu, Andrijanu i Paolu prigodnim umjetničkim djelima koja su izradila na staklu.

Koncert je završio zajedničkom izvedbom izvođača i publike 'Neka cijeli ovaj svijet' iz mjuzikla 'Jalta, Jalta'.

Svaki posjetitelj koncerta dobio je i prigodne darove – nagrađivani CD Ane Rucner s uspavankama 'Za male Anđele' koji je nastao u suradnji s tvrtkom HIPP te prigodnu grančicu masline. Program koji su djeca marljivo uvježbavala mjesec dana režirala je i glazbeno potpisala te vodila gđa Paola Dražić Zekić uz svesrdnu pomoć Denisa Sarića.Nakon koncerta, sve sudionike projekta ugostila je pizzeria Castro na prigodnom domjenku.

Sutra, posljednjeg dana Festivala Ana u Gradu, u Dubrovačkoj katedrali s početkom u 10 sati Ana će nastupiti u pratnji Andrijane Sesar u sklopu Svete mise.
 

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist