DuList IN

PRVI SAMOSTALNI DUBROVAČKI NASTUP Ivana Picek Pi u Dubrovniku

PRVI SAMOSTALNI DUBROVAČKI NASTUP Ivana Picek Pi u Dubrovniku

Prvi samostalni dubrovački nastup talentirane producentice i multiinstrumentalistice Pi (Ivana Picek) održat će se ovog utorka, 8. kolovoza u Art radionici Lazareti s početkom u 21h.

Pi je jedna od najzanimljivijih hrvatskih glazbenica nove generacije, njeni tekstovi iskaču od svih onih klasičnih interpretacija ljubavi, patnje i sličnih termina. Nedavno je stvarala glazbenu pratnju na recitalima Rade Šerbedžije posvećene Arsenu Dediću, a također je poznata kao pjevačica popularnog psihodeličnog rock benda Pridjevi. Koncert se održava u organizaciji udruge Audiovizualni centar Dubrovnik i ARL uz potporu UO za kulturu Grada Dubrovnika.

Planine, mračne šume, kraljevi, lijesovi i demoni te odabiri i katarze koje u ovozemaljskom životu moramo proživjeti, čine prvi Pi album “Časna lubanjska” specifičnim ne samo po genijalnoj glazbi, već i po nenadmašnoj tematici albuma. Album je neusporediv s većinom albuma glazbenika naših prostora, te bi se mogle povući poveznice s prekrasnom Grimes, Coco Rosie, Bat For Lashes,…

Na koncertu u Dubrovniku Pi će nastupiti u sastavu Ivane Picek i Antonije Ivancan, a kao VJ pratnja pridružuju im se SwS, umjetnički duo sastavljen od sestara Flufflord (Tea Stražičić) i Pirate Sheep (Marta Stražičić).

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist