DuList IN

PRVI PUT U HRVATSKOJ Musumeci nastupa u Dubini

PRVI PUT U HRVATSKOJ Musumeci nastupa u Dubini

Više od godinu dana od otvaranja underground kluba Dubina u Dubrovniku i brojnih događaja na kojima su nastupali najbolji bendovi iz regije i europski DJ-evi, gostovanje ovu subotu 10. lipnja posebno će razveseliti sve ljubitelje elektroničke glazbe, najavljuju iz kluba.

Po prvi put u Hrvatskoj, i to u Dubrovniku u Dubini, nastupa DJ i producent svjetskog glasa podrijetlom sa Sicilije – Musumeci.

Mauro di Martino talijanski je DJ, producent i remikser s istaknutom karijerom na svjetskoj sceni elektroničke glazbe. Aktivan od kasnih 80-ih, nakon dvadeset godina pod različitim aliasima, Mauro se 2009. spojio sa svojim alter egom Musumeci, koji je doista svestrani umjetnik. Njegov hvaljeni album “The Gemini Project” iz 2014. sadrži sedam pjesama koje su numerirane rimskim znakovima, posebno je učvrstio njegovu reputaciju snažne figure u industriji. Od 2015. njegova izdanja i remiksi penju se na Beatportovoj ljestvici po prodaji i pomalo mu otvaraju vrata međunarodne klupske i festivalske scene kojom danas sigurno i suvereno vlada.

Vlasnik je triju vrlo poznatih izdavačkih kuća – Engrave Ltd i Buttress Records, a od 2018. je u suradnji s Leharom i Oldericom pokrenuo i treću – Multinotes. Konstantno tražen kao producent i remikser, njegova se glazba pojavljuje na etiketama kao što su Bedrock, Connaisseur, Compost Black Label, Diynamic Music, Endless, Exit Strategy, Exploited Ghetto, Get Physical, Innervisions, Kompakt, Moblack, Permanent Vacation, Sapiens & Watergate. Nastupao je u najekskluzivnijim europskim i svjetskim klubovima, od Berlina do Barcelone, od Ibiza do Tuluma, prolazeći kroz Mansion na Malti i Cirq u Veneciji, a nedavno je završio turneju po sjevernoj i južnoj Americi.

Musumecijev stil karakteriziraju zarazni ritmovi i atmosferična zvučna kulisa koje ćemo prvi put ovu subotu u klubu Dubina imati priliku čuti u Hrvatskoj. Lineupu se pridružuje redoviti gost Dubine Toni Juranović iz Makarske, kao i vjerni domaćini – Ivana i Zookey.

Ulaznice se mogu kupiti na ulazu kluba po cijeni od 8 eura do ponoći, odnosno 13 eura iza ponoći.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem maila na mail adresu: klubdubina@gmail.com ili na mobitel: 097 6097851.

Foto: Klub Dubina

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist