Aktualno

Prosvjed Zatonjana pred Vijećnicom

Udruga 'Okvir za Zatonu' ovu će subotu, uoči sjednice Gradskog vijeća, održati mirni prosvjed pred gradskom Vijećnicom.

Mirni prosvjed uz dijeljenje informativnog materijala vijećnicima održat će se od 14 do 15.30 sati, a kako najavljuju iz Udruge, građanima će se 'pomoću "instalacije garbun" zorno prikazati što nas (ih) čeka'.

– Okvir Za Zaton = Okvir za Hrvatsku. Protiv bahatosti, samovlasti, korupcije i međunarodnog kriminala
…a tako su ga svi lijepo primali (velikog libijskog vođu), od Rima do Pariza razapinjao je svoje šatore i šetao deve i kamile, i onda su "naknadnom" pameću odlučili osloboditi svijet njegovog prisustva, a sebi zgrabiti njegovu naftu… prisjetimo se malo, prvo su srušili The Wall, pa su upucali našeg prijatelja Nikolaua i njegovu Elenu, onda su svim silama navalili na balkanske ovce i stado natjerali da se pokolje ko gladni vuci… "divide et impera", pa nas sad uz pomoć lokalnih vodiča čopora betoniziraju, otimaju nam impulse, vodu, struju, ceste…more…odvode nam pamet u njihove centre…ima li još išta da nam ostane??? Samo njihove banke (hrvatska lisnica u hrvatskom džepu, ha ha ha!) dižu našu lovu i ostavljaju nam naš očaj i bijedu…

Meditirajte, meditirajte i pridružite nam se u subotu u 14h, pred Gradskom vijećnicom da im pokažemo mišiće i karbonizirane ostatke masline s plodovima koji su se trebali peć u špaheru, ali su se ONI potrudili da se ispeču direkt na grani… od proizvođača do potrošača bez branja, bez pečenja – direktno od podmetača (da ne promislite da je podmetač za čaše, nije, nego podmetač vatre!!!) – najavila je u ime Udruge Okvir za Zaton Nina Nadramija.

Udruga  građana Okvir za Zaton je, podsjetimo, osnovana, nakon javne rasprave o Urbanističkom planu uređenja Zaton Mali, koja je održana 20. lipnja 2011, u, kako su nedavno sami naveli u priopćenju, 'cilju zaštite uvale od novih barbara koji betonizacijom – apartmanizacijom žele devastirati i dovesti zatonski zaljev do neprepoznatljivosti'.
 

Pročitajte još

Seizmolog Kuk: ‘Ovako jaki potresi kod nas nisu mogući’

Dulist

Roko s bauštele: Evo da ne kažu da sam se prodao za fotelju

Dulist

Marko Bijač u konkurenciji za najboljeg vaterpolista u 2022.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija