Aktualno

Dubrovniku drugo mjesto

plavi cvijet

Grad Dubrovnik osvojio je sinoć nagradu Hrvatske turističke zajednice „Plavi cvijet“ za drugo mjesto u kategoriji uređenosti turističkih mjesta primorske hrvatske.

Nagradu je na svečanoj dodjeli nagrada za druga i treća mjesta te posebnih priznanja Turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio-televizije, primio pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić.

Podsjetimo, Dubrovnik je lani bio treći u izboru za „Plavi cvijet“ pa ova nagrada predstavlja napredak u uređenju na razini destinacije.

„Plavi cvijet“ za najbolje uređeni turistički informativni centar osvojio je Ured Turističke zajednice Grada Dubrovnika na Pilama, a nagradu je preuzela direktorica Jelka Tepšić.

Banner 300x250 DU 1

Posebnim priznanjem „Kvaliteta za Hrvatsku“ nagrađeni su ACI marina Dubrovnik te hoteli Bellevue i Lapad koji su treći u izboru za najbolji hotel s pet, odnosno četiri zvjezdice.

Nagrade su uručili ministar turizma Damir Bajs i direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić.

Dani hrvatskog turizma završavaju večeras kada će se dodijeliti nagrade za prva mjesta i priznanja za djelatnike godine u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist