Aktualno

Dubrovniku drugo mjesto

Dubrovniku drugo mjesto

Grad Dubrovnik osvojio je sinoć nagradu Hrvatske turističke zajednice „Plavi cvijet“ za drugo mjesto u kategoriji uređenosti turističkih mjesta primorske hrvatske.

Nagradu je na svečanoj dodjeli nagrada za druga i treća mjesta te posebnih priznanja Turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio-televizije, primio pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić.

Podsjetimo, Dubrovnik je lani bio treći u izboru za „Plavi cvijet“ pa ova nagrada predstavlja napredak u uređenju na razini destinacije.

„Plavi cvijet“ za najbolje uređeni turistički informativni centar osvojio je Ured Turističke zajednice Grada Dubrovnika na Pilama, a nagradu je preuzela direktorica Jelka Tepšić.

Posebnim priznanjem „Kvaliteta za Hrvatsku“ nagrađeni su ACI marina Dubrovnik te hoteli Bellevue i Lapad koji su treći u izboru za najbolji hotel s pet, odnosno četiri zvjezdice.

Nagrade su uručili ministar turizma Damir Bajs i direktor Hrvatske turističke zajednice Niko Bulić.

Dani hrvatskog turizma završavaju večeras kada će se dodijeliti nagrade za prva mjesta i priznanja za djelatnike godine u akciji „Čovjek – ključ uspjeha u turizmu“.

Pročitajte još

Plenković: ‘Sutra ujutro krećemo s formiranjem većine’

Dulist

BRANKO BAČIĆ PROGLASIO POBJEDU Velika izlaznost nam je dala snažan legitimitet

Dulist

BOŽO LASIĆ: Konavle su i dalje plave!

Dulist