Grad

PROMOCIJA LOKALA KOJI RADE ZIMI Prijavom na e-mail TZ Grada dobivate besplatnu reklamu

PROMOCIJA LOKALA KOJI RADE ZIMI Prijavom na e-mail TZ Grada dobivate besplatnu reklamu

S obzirom na povećanje broja međunarodnih i domaćih letova tijekom zimskih mjeseci te interes i rast broja posjetitelja, Turistička zajednica grada Dubrovnika i tijekom ove zime priprema promotivne aktivnosti i tiska mjesečni letak „Winter restaurants”, koji sadrži popis otvorenih restorana, pizzeria te fast food-ova tijekom mjeseca prosinca uz posebno istaknuta radna vremena, kako bi gosti koji borave u Dubrovniku bili što bolje informirani te kako bi se otvoreni restorani što bolje promovirali.

Tijekom zimske sezone 2019./2020. Dubrovnik će biti povezan sa sedam inozemnih destinacija: Croatia Airlines -Frankfurt, British Airways -London, Vueling – Rim i Barcelona , LOT – Varšava, Aegean Airlines -Atena, Turkish Airlines -Istanbul.

Turistička zajednica grada Dubrovnika ovim putem ponavlja poziv upućen e-poštom za sve vlasnike restorana, pizzeria i fast food-ova da se prijave na e-mail adresu info@tzdubrovnik.hr do utorka, 26. studenog do 15:00 sati, s navedenim datumima kada je restoran otvoren, radnim vremenom tijekom prosinca, a posebno na Badnji dan, Božić, Staru i Novu godinu te kontakt telefonom, web ili Facebook stranicom, kao i da nam dostave posebne ponude ukoliko ih imaju.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist