DuList IN

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

konavle grb opcina

Promidžbeni film Turističke zajednice općine Konavle ‘Come home – Konavle’ u produkciji Balducci filma osvojio je još jednu prestižnu nagradu, brončani Telly Award u kategoriji ‘Promidžbeni film – Putovanja i turizam Official Listing’.

Telly Awards je nagrada koja se dodjeljuje za video i televizijsku produkciju vidljivu na svim zaslonima. Utemeljena u New Yorku 1979. godine, a godišnje primi preko 13 tisuća prijava iz svih 50 država i 5 kontinenata. Pobjednici se biraju na temelju izvrsnosti u sljedećim područjima: brendirani sadržaj, reklame i marketing, virtualna stvarnost, neemitirane, online i televizijske serije, zabavne emisije i segmenti te video materijali prilagođeni društvenim mrežama.

Sudionike ocjenjuje The Telly Awards Judging Council koji se sastoji od 200 vodećih stručnjaka iz reklamnih agencija, produkcijskih kuća i velikih televizijskih mreža. Partneri nagrada su Production Hub, Green the Bid, Video Consortium, Series Fest, FWD-Doc, AI Film Festival, Filmski festival Reel Abilities te Film Fatales.

Scenarij za promidžbeni film TZ-a općine Konavle potpisuju producentica Spomenka Saraga i redatelj Herve Tirmarche, a glumci Jelena Otašević-Babić i Damir Bogdanović kroz romantičnu priču i niz atraktivnih kadrova pokazuju sve ljepote i posebnosti koje Konavle nude svojim posjetiteljima. Tako sve koji su već posjetili Konavle podsjećaju na vrijeme provedeno u destinaciji, a one koji to nisu pozivaju da ih posjete, istraže, dožive i kreiraju nove nezaboravne uspomene. Filmska ekipa upotpunjena je snimateljem i montažerom Jalil Armiliom te asistentom snimatelja Nikšom Vierdom, dok su za zračne snimke zaslužni Marko Butraković i Robert Godrijan. Glazbu korištenu u filmu potpisuje Frankie Orella.

Pročitajte još

[FOTO] NEDJELJNA ŠPICA Tko je prođirao Gradom?

Dulist

STRONG STATION OTVOREN U MOKOŠICI Nova meka za fitness entuzijaste

Željka Krstulović

SLANO FILM DAYS Renomirani filmski autori i večernje projekcije nagrađivanih filmova

Dulist