DuList INUrednički izbor

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

mihaela pavlovic1

Dubrovkinja Mihaela Pavlović prošla je u četvrtfinale popularnog reality showa ‘Survivor’ na Novoj TV i od sada će se natjecati individualno u emisiji. Naime, do sada su se natjecatelji borili u dva tima – plavi i crveni. Mihaela je bila u plavom timu, a sad kreće individualna bitka do pobjede.

‘Survivor’ je ove godine smješten u prelijepoj Dominikanskoj Republici, mikro lokaciji koja je izolirana od ostatka svijeta. Tu su natjecatelji spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Oni se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem kako bi osvojili imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge tjedne nagrade koje će im olakšati život na otoku.

Inače, Mihaela je fitness trenerica koja je diplomu magistre kineziologije stekla na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malih nogu hobi joj je ribanje, stoga se u slobodno vrijeme rado upušta u plovidbu barkom. Kao njezin najveći životni uspjeh Mihaela ističe osvajanje Rektorove i Dekanove nagrade te priznanje za najuspješnijeg studenta generacije. Mihaela je sudjelovala u drugoj sezoni Survivora koju je napustila zbog ozljede na poligonu, no u trećoj sezoni dobila je priliku vratiti se i ponovno okušati u natjecanju kojem se izuzetno raduje.

– Osjećaj pred ulazak u ‘Survivor’ je neopisiv. Mislim kako ovaj osjećaj u životu možete doživjeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom sudjelujem. Prošle sezone sam se ozlijedila u prvom danu na prvom poligonu. Odlučno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine. Željno iščekujem poligone i sve ostalo što nas čeka – istaknula je Mihaela na samom početku natjecanja.

Pročitajte još

Matija Vuica nakon velikog gubitka dušu liječi u Grčkoj

Dulist

SEX I GLAD Tarik Filipović zabavljao dubrovačku publiku kao doktor za one stvari

Dulist

MUČNINA I SELFIE BEZ HLAČA Poznati glumac imao urnebesno bizaran boravak u Dubrovniku

Dulist