Kultura

Programi Teatra Poco Loco oduševili najmlađu publiku

Teatar Poco Loco gostovao je proteklog vikenda u Dubrovniku te je s četiri zabavna i poučna programa u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung, izvedena u Kazalištu Marina Držića i ljetnikovcu Bunić-Kaboga, oduševio najmlađu publiku.

Za djecu uzrasta od 5 do 10 godina u Kazalištu Marina Držića izvedene su predstave ‘Priča bez veze’ i ‘Čudesne stranice male Danice’, dok je za one nešto mlađe u ljetnikovcu Bunić-Kaboga izveden program ‘Priča mi se priča’ u sklopu kojeg su se čule ‘Najveća repa u svemiru’ i ‘Ružno pače’. Sve izvedbe bile su ispunjene do posljednjeg mjesta, a iznimno zabavne, zanimljive i iznad svega, poučne priče, oduševile su kako djecu, tako i roditelje u pratnji. Kazalište i ljetnikovac u Kabogi odjekivali su tako proteklog vikenda smijehom i dugim aplauzima kojima su Pocolocovce nagradili svi prisutni, a ushićena lica dječice koja su nakon izvedbi puna dojmova izlazila ponosno objašnjavajući roditeljima pouke priča na najbolji su način pokazala kako je vikend s Teatrom Poco Loco bio izvrstan sadržaj za ovu posebno važnu publiku.

Teatar Poco Loco mala je umjetnička organizacija koja je u svojih sedam godina postojanja osvojila brojne nagrade i odigrala raznovrsne predstave na brojnim gostovanjima, pa tako i na Dubrovačkim ljetnim igrama ovo ljeto na otoku Lokrumu predstavu ‘Crvenkapica, vuk i baka’.

Pročitajte još

Ogranak Matice hrvatske u Dubrovniku predstavlja tri nova naslova

Dulist

Otvorena izložba ‘Selo moje majke’ Ante Tonćija Alača

Dulist

Komedija ‘Prosidba’ vraća se na Veliku Scenu KMD-a ovu subotu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija