Grad

PRODAJNA IZLOŽBA Kružice na Stradunu uz moto ‘autohtono, kreativno i kvalitetno’

PRODAJNA IZLOŽBA Kružice na Stradunu uz moto 'autohtono, kreativno i kvalitetno'

Autohtono, kreativno i kvalitetno moto je prodajne izložbe žena poduzetnica povodom Svjetskog dana poduzetnica, na kojoj će se predstaviti kreativne ženske ruke s njihovim najboljim gastro i drugim uporabnim proizvodima.

Izložbu organizira dubrovačka podružnica Hrvatske udruge poslovnih žena KRUG, a ista će se održati u nedjelju, 17. svibnja ispred Svetog Vlaha u vremenu od 9 do 13 sati.

– Nakon različitih akcija koje smo do sada imale počevši od humanitarnih, preko edukativnih do rekreativnih u prirodi, ove godine odlučile smo se Svjetski dan poduzetnica obilježiti radno, u duhu klasičnog ženskog poduzetništva, a opet u duhu solidarnosti s plemenitim ciljem. Ovogodišnju akciju podržava i prati Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Dubrovačko-neretvanske županije, uz našeg stalnog partnera: HGK- Županijska komora Dubrovnik – najavljuju iz udruge Krug. Ukupan prihod ove akcije namijenjen je stvaranju boljih mogućnosti za osobe s invaliditetom.

– Kupnjom ovih proizvoda, povećavamo šansu za edukaciju i zapošljavanje jedne osobe s invaliditetom. Sudjelujte u proslavi ženskog poduzetništva, a mi ćemo Vas dočekat na Stradunu u tenisicama, baletankama ili boroletama marke Borovo s osjećajem ponosa u znak podrške hrvatskoj proizvodnji – ističu dubrovačke Kružice.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist