Aktualno

PRIPREME ZA SPLIT Novi osobni rezultati dubrovačkih ateltičara i atletičarki

PRIPREME ZA SPLIT Novi osobni rezultati dubrovačkih ateltičara i atletičarki

Atletičarke i atletičari AK Dubrovnik nastupili su na drugom izdanju polumarataona Srebrno jezero koje se održalo u mjestu Veliko Gradište u nedjelju 21. veljače. U konkurenciji od 244 trkača i trkačice koliko ih je istrčalo utrku, dubrovački ateltičari i atletičarke u svojim kategorijama pozicionirali su se među 15 najbržih.

Nela Madeško s istrčanim vremenom 1:52:43 zauzela je 12 mjesto u ženskoj konkurenciji te postavila novi osobni rezultat. Made Žeravica s vremenom 1:46:22 u konkurenciji žena u cilj je stigla osma, dok je u sveukupnom poretku zauzela 96. mjesto, a atletičar Ante Živković s istrčanim vremenom 1:18:11 u cilj je stigao četvrti, te postavio novi osobni rezultat koji je popravio za jednu minutu i 42 sekunde.

Ekipa koja je nastupila na ovom polumaratonu zadovoljna je postignutim rezultatima jer im je ova utrka poslužila kao test i malo jači trening za nadolazeći Splitski polumaraton koji ih očekuje 28. veljače. U sklopu Splitkog polumaratona održat će se i tradicionalna utrka na 5 kilometara u kojoj će sudjelovati mlađi uzrasti AK Dubrovnik.

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist